Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Emilka
2009-10-18, 18:53
[dyskusja] [dyskusja]Błękitna Gildia
Autor Wiadomość
Khhagrenaxx
teetotaler

Wehrwolf
Lykon
Rycerz
Orzeszko
Piwa: 94/138

Zloto
Wysłany: 2009-05-05, 18:05    [Cytuj]

Sigmar napisał/a:
Nie wiem jak Ty lae ja Ciebie na mysli nei mialem :P ciagle jestem przyzwyczajony ze Ty gdzies w innym miejscu chlejesz ;P

Wiem że nie, napisałem to żebyś jednak troszku zważał na słowa, bo jedziesz po całości cały czas, a to nieładnie.

Ps. Synek, synek, bo ja ze Ślonska jestem i to niekoniecznie znaczy to co gdzieś tam u was, w Polsce ;P

Sigmar
pijak :P

...

Piwa: 2/15

Zloto
Wysłany: 2009-05-05, 18:08    [Cytuj]

Khhagrenaxx napisał/a:
Sigmar napisał/a:
Nie wiem jak Ty lae ja Ciebie na mysli nei mialem :P ciagle jestem przyzwyczajony ze Ty gdzies w innym miejscu chlejesz ;P

Wiem że nie, napisałem to żebyś jednak troszku zważał na słowa, bo jedziesz po całości cały czas, a to nieładnie.

Ps. Synek, synek, bo ja ze Ślonska jestem i to niekoniecznie znaczy to co gdzieś tam u was, w Polsce ;P

Masz racje moze sie zagalopowalem :) raczej mi chodzi tu o osoby wielce oburzone :)

a moze i masz racje z tym synek synek xD zapomnialem ze kolezanka z Twoich stron ktora jest o 4 lata mlodsza tyz kiedys na mnie synek wolala xD

ale za teog synka to musimy piwo wypic :P jak nie 6 we Wrocu to na zlocie :]

Sigmar zasysaj
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]
  Błękitna Gildia

Arnatos Malvoy
Zasłużony dla Rivangoth
Szelma

Arnatos Malvoy
Półelf
Najemnik
Piwa: 23/14

Zloto
Wysłany: 2009-05-05, 18:11    [Cytuj]

Sigmar czytaj co ludzie piszą. Znajdź mi jednego gwyńczyka który narzekał na filmiki.
Nie które lesze niektóre gorsze ale spoko sprawa. Ale łączenie nazwy GWN z Ekskrementem to dla mnie ostra przesada. Też mogę obie zrobić stronę gdzie zrobię filmik BG jak błękitni no i na tym skończę bo nie będę zachowywał się jak ty. I chodzi tylko o to. Róbcie sobie tych filmików ile chcecie. Ale są granice. Nazwa gildii to nazwa gildii i szanujmy się. Albo zachowujmy się jak szympansy w klatce i obrzucajmy się ekskrementami. Chcesz mnie rozśmieszyć zrób to bez przekleństw i humoru dla dzieciaków z podstawówki którym imponuje wulgarność. Pisze tam że masz niby 24 lata więc już chyba opuściłeś podstawówkę.

Najemnik w służbie GWN

Sigmar

...

Zloto
Wysłany: 2009-05-05, 18:16    [Cytuj]

Arnatos Malvoy napisał/a:
Sigmar czytaj co ludzie piszą. Znajdź mi jednego gwyńczyka który narzekał na filmiki.
Nie które lesze niektóre gorsze ale spoko sprawa. Ale łączenie nazwy GWN z Ekskrementem to dla mnie ostra przesada. Też mogę obie zrobić stronę gdzie zrobię filmik BG jak błękitni no i na tym skończę bo nie będę zachowywał się jak ty. I chodzi tylko o to. Róbcie sobie tych filmików ile chcecie. Ale są granice. Nazwa gildii to nazwa gildii i szanujmy się. Albo zachowujmy się jak szympansy w klatce i obrzucajmy się ekskrementami. Chcesz mnie rozśmieszyć zrób to bez przekleństw i humoru dla dzieciaków z podstawówki którym imponuje wulgarność. Pisze tam że masz niby 24 lata więc już chyba opuściłeś podstawówkę.

KOCHAM WULGARNOSC :P

Spoko jak wejdziesz na stronke masz nazwe juz zmieniona :] zeby nikt nie mial pretensji bo w sumei to bylo tworzone dla wszystkich nei tylko dla grona BG ale i dla Was GWNu. Fakt po krotkim namysle stwierdzam ze byc moze sie zapedzilismy z tym tytulem :] Teraz z tego co wiem zostal on juz zmieniony wiec pytam sie po raz pierwszy i ostatni czy cos macie przeciwko zeby zamiscic link znow w rekrutacji :) bo mysle ze nie :D

Dobra czas zakonczyc glupia nie prowadzaca do niczego dyskusje :]

P.S. trza bylo nas nazwac Blekitnymi Gejami ;P ja bym sie nie obrazil tylko potraktowal jako zart ;P ewentualnie mozemy byc Blekitnym G... wysilcie sie ;P ja jednak obstaje przy Blekitnej Gildii :] dystans w zyciu jednak jest bardzo potrzebny :]

Sigmar zasysaj
  Błękitna Gildia

Irmis

Yaya Worobij Miomate
Piwa: 75/27

Zloto
Wysłany: 2009-05-05, 18:22    [Cytuj]

Sigmar napisał/a:
P.S. trza bylo nas nazwac Blekitnymi Gejami ;P ja bym sie nie obrazil tylko potraktowal jako zart ;P ewentualnie mozemy byc Blekitnym G... wysilcie sie ;P ja jednak obstaje przy Blekitnej Gildii :] dystans w zyciu jednak jest bardzo potrzebny :]

Nawet jeśli w czyjejś głowie powstały ;) podobne pomysły, to co z tego? Nawet jeśli na dziesięć osób z takiej gildii tylko jedna poczuje się urażona, to i tak jest to za dużo.

Zgadzam się, że trzeba mieć dystans, ale wyczucie również by się przydało ;)

A temat chyba już naprawdę jest zakończony. Szkoda tylko, ze wraz z poprzednią dyskusją o BG zaginęły tamtejsze posty klimatyczne ;P
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM]

Sigmar

...

Zloto
Wysłany: 2009-05-05, 18:24    [Cytuj]

Temat jest raczej zakonczony naprawde ;) wszystko wyjasnione i w ogole :)

Wiesz ja jak jade po kims lub po czyms nie patrze czy sie obrazi ;P jakas taka wada wrodzona ;P

Sigmar zasysaj
  Błękitna Gildia

Vitriol

Vissthal Ingreholm
Ork
Najemnik
Piwa: 25/12

Zloto
Wysłany: 2009-05-05, 18:45    [Cytuj]

Irmis napisał/a:
Sigmar napisał/a:
P.S. trza bylo nas nazwac Blekitnymi Gejami ;P

Nawet jeśli w czyjejś głowie powstały ;)

Muszę zaprzeczyć tym pogłoskom! Próbowaliśmy (my = przedstawiciele Hordy... no, głównie jeden przedstawiciel) nakłonić mistrza BG do zachowań homoseksualnych, ale nie uległ! Opierał się dzielnie, więc albo jest bardzo dobrze zakamuflowanym krypto- albo (nie daj Bóg) hetero... ;P

Sigmar

...

Zloto
Wysłany: 2009-05-05, 18:47    [Cytuj]

Vitriol napisał/a:
Irmis napisał/a:
Sigmar napisał/a:
P.S. trza bylo nas nazwac Blekitnymi Gejami ;P

Nawet jeśli w czyjejś głowie powstały ;)

Muszę zaprzeczyć tym pogłoskom! Próbowaliśmy (my = przedstawiciele Hordy... no, głównie jeden przedstawiciel) nakłonić mistrza BG do zachowań homoseksualnych, ale nie uległ! Opierał się dzielnie, więc albo jest bardzo dobrze zakamuflowanym krypto- albo (nie daj Bóg) hetero... ;P

Dlaczego nie namawialiscie Hipisa? On by sie zgodzil napewno ;P

Sigmar zasysaj
  Błękitna Gildia

Vitriol

Vissthal Ingreholm
Ork
Najemnik
Piwa: 25/12

Zloto
Wysłany: 2009-05-05, 18:49    [Cytuj]

Namawialiśmy jedynego, który pod ręką był. Pojawcie się we Wrocku w większej kompanii, to da się załatwić i z innymi ;P .

Sigmar

...

Zloto
Wysłany: 2009-05-05, 18:55    [Cytuj]

No ja 6 czerwca powinienem sie pojawic ;P tylko jak poczuje czyjas reke na moim... to utne ;P albo odgryze ;P niestety Hipisa nie bedzie ;P

Sigmar zasysaj
  Błękitna Gildia

Sigmar

...

Zloto
Wysłany: 2009-05-05, 19:11    [Cytuj]

Cicho ;P ja tez powygaszam foro mi sie wiesza i jakas d... wyszla :/

Sigmar zasysaj
  Błękitna Gildia

KoniAK
Błękitny Chomik

Random
Berserker

Piwa: 40/12

Zloto
Wysłany: 2009-05-05, 19:20    [Cytuj]

A mi się całego tego spamu nie chciało czytać... Ale powiem tak... Dla niektórych BG to skrót od Błękitna Gildia, dla kogoś innego moze być do Bastion Grimburgu. W google BG oznacza skrót Biblioteka Główna... Ani nazwa, ani skrót BG nie są nigdzie zgłoszone, więc jako takie nie można sobie rościć prawa do wyłączności... Wpisując gwn w google także dostajemy różne wyświetlenia, ale w pierwszych 10 nie ma tam żadnej gildii... Mamy np. grzmot w nocniku - gwn, GWN Nieruchomości w Warszawie, i inne takie... Skrót gwn nie jest własnością gildii wielkich niezależnych, a jak już ktoś miałby się obrażac, to firma GWN Nieruchomości, jako że jest to firma działająca w ramach państwa, zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem, a nie wymysł kilkunastu osobników...

Dark

Mroczny Elf

Zloto
Wysłany: 2009-05-05, 19:41    [Cytuj]

A tam gadanie. Tak naprawdę liczy się to co miało się na myśli. To jakbym podszedł to policjanta i powiedział mu prosto w twarz "Ch*j z Ciebie!" a później się tłumaczył, że mówiłem do kolegi stojącego sto metrów przed nim... Może przykład nie najlepszy ale chodzi o sam fakt intencji. Skoro to zostało wypowiedziane przez forum wojowników (wiem, że inna strona, ale w dwie strony linki do tego fora i z powrotem) to wiadomo, że ktoś miał na myśli GWN z tej gry, a nie jakieś nieruchomości w Warszawie...

Co nie umniejsza faktu, że podobały mi się te filmy i liczę na następne. A kontrowersyjną nazwę lepiej dla spokoju zmienić (już zmieniono - wiem).

Kapitan Gwardii

-
Otrzymał 9 piw(a)

Zloto
Wysłany: 2009-05-05, 20:20    [Cytuj]

Sigmar, kilkakrotnie użyłeś pseudocenzury w odniesieniu do nazwy GWN.

Bardzo proszę, o odrobinę szacunku wobec wspomnianej Gildii, a co za tym idzie, nie przekręcanie jej nazwy. Proszę także, by zaprzestać udawania, że nikt z Was nie wie o co chodzi.

Nazwa ta, przekręcona czy z pseudeocenzurą, używana jest z premedytacją.

Ostrzeżenie słowne, tym razem.

Sigmar

...

Zloto
Wysłany: 2009-05-05, 20:48    [Cytuj]

Kapitanie naprawde sie prosisz o role glowna ;P hehehe (zart z premedytacja)

Wiecie co pseudocenzura pseudocenzura :P wymyslacie :P dobra mysle ze to koniec tematui tyle!! :) Dzieki Ci o laskawy Kapitanie ;)

Sigmar zasysaj
  Błękitna Gildia

[ ODPOWIEDZ ]