Sigmar czytaj co ludzie piszą. Znajdź mi jednego gwyńczyka który narzekał na filmiki.
Nie które lesze niektóre gorsze ale spoko sprawa. Ale łączenie nazwy GWN z Ekskrementem to dla mnie ostra przesada. Też mogę obie zrobić stronę gdzie zrobię filmik BG jak błękitni no i na tym skończę bo nie będę zachowywał się jak ty. I chodzi tylko o to. Róbcie sobie tych filmików ile chcecie. Ale są granice. Nazwa gildii to nazwa gildii i szanujmy się. Albo zachowujmy się jak szympansy w klatce i obrzucajmy się ekskrementami. Chcesz mnie rozśmieszyć zrób to bez przekleństw i humoru dla dzieciaków z podstawówki którym imponuje wulgarność. Pisze tam że masz niby 24 lata więc już chyba opuściłeś podstawówkę.
Sigmar czytaj co ludzie piszą. Znajdź mi jednego gwyńczyka który narzekał na filmiki.
Nie które lesze niektóre gorsze ale spoko sprawa. Ale łączenie nazwy GWN z Ekskrementem to dla mnie ostra przesada. Też mogę obie zrobić stronę gdzie zrobię filmik BG jak błękitni no i na tym skończę bo nie będę zachowywał się jak ty. I chodzi tylko o to. Róbcie sobie tych filmików ile chcecie. Ale są granice. Nazwa gildii to nazwa gildii i szanujmy się. Albo zachowujmy się jak szympansy w klatce i obrzucajmy się ekskrementami. Chcesz mnie rozśmieszyć zrób to bez przekleństw i humoru dla dzieciaków z podstawówki którym imponuje wulgarność. Pisze tam że masz niby 24 lata więc już chyba opuściłeś podstawówkę.
KOCHAM WULGARNOSC
Spoko jak wejdziesz na stronke masz nazwe juz zmieniona :] zeby nikt nie mial pretensji bo w sumei to bylo tworzone dla wszystkich nei tylko dla grona BG ale i dla Was GWNu. Fakt po krotkim namysle stwierdzam ze byc moze sie zapedzilismy z tym tytulem :] Teraz z tego co wiem zostal on juz zmieniony wiec pytam sie po raz pierwszy i ostatni czy cos macie przeciwko zeby zamiscic link znow w rekrutacji bo mysle ze nie
Dobra czas zakonczyc glupia nie prowadzaca do niczego dyskusje :]
P.S. trza bylo nas nazwac Blekitnymi Gejami ja bym sie nie obrazil tylko potraktowal jako zart ewentualnie mozemy byc Blekitnym G... wysilcie sie ja jednak obstaje przy Blekitnej Gildii :] dystans w zyciu jednak jest bardzo potrzebny :]
P.S. trza bylo nas nazwac Blekitnymi Gejami ja bym sie nie obrazil tylko potraktowal jako zart ewentualnie mozemy byc Blekitnym G... wysilcie sie ja jednak obstaje przy Blekitnej Gildii :] dystans w zyciu jednak jest bardzo potrzebny :]
Nawet jeśli w czyjejś głowie powstały podobne pomysły, to co z tego? Nawet jeśli na dziesięć osób z takiej gildii tylko jedna poczuje się urażona, to i tak jest to za dużo.
Zgadzam się, że trzeba mieć dystans, ale wyczucie również by się przydało
A temat chyba już naprawdę jest zakończony. Szkoda tylko, ze wraz z poprzednią dyskusją o BG zaginęły tamtejsze posty klimatyczne
Muszę zaprzeczyć tym pogłoskom! Próbowaliśmy (my = przedstawiciele Hordy... no, głównie jeden przedstawiciel) nakłonić mistrza BG do zachowań homoseksualnych, ale nie uległ! Opierał się dzielnie, więc albo jest bardzo dobrze zakamuflowanym krypto- albo (nie daj Bóg) hetero...
Muszę zaprzeczyć tym pogłoskom! Próbowaliśmy (my = przedstawiciele Hordy... no, głównie jeden przedstawiciel) nakłonić mistrza BG do zachowań homoseksualnych, ale nie uległ! Opierał się dzielnie, więc albo jest bardzo dobrze zakamuflowanym krypto- albo (nie daj Bóg) hetero...
Dlaczego nie namawialiscie Hipisa? On by sie zgodzil napewno
A mi się całego tego spamu nie chciało czytać... Ale powiem tak... Dla niektórych BG to skrót od Błękitna Gildia, dla kogoś innego moze być do Bastion Grimburgu. W google BG oznacza skrót Biblioteka Główna... Ani nazwa, ani skrót BG nie są nigdzie zgłoszone, więc jako takie nie można sobie rościć prawa do wyłączności... Wpisując gwn w google także dostajemy różne wyświetlenia, ale w pierwszych 10 nie ma tam żadnej gildii... Mamy np. grzmot w nocniku - gwn, GWN Nieruchomości w Warszawie, i inne takie... Skrót gwn nie jest własnością gildii wielkich niezależnych, a jak już ktoś miałby się obrażac, to firma GWN Nieruchomości, jako że jest to firma działająca w ramach państwa, zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem, a nie wymysł kilkunastu osobników...
A tam gadanie. Tak naprawdę liczy się to co miało się na myśli. To jakbym podszedł to policjanta i powiedział mu prosto w twarz "Ch*j z Ciebie!" a później się tłumaczył, że mówiłem do kolegi stojącego sto metrów przed nim... Może przykład nie najlepszy ale chodzi o sam fakt intencji. Skoro to zostało wypowiedziane przez forum wojowników (wiem, że inna strona, ale w dwie strony linki do tego fora i z powrotem) to wiadomo, że ktoś miał na myśli GWN z tej gry, a nie jakieś nieruchomości w Warszawie...
Co nie umniejsza faktu, że podobały mi się te filmy i liczę na następne. A kontrowersyjną nazwę lepiej dla spokoju zmienić (już zmieniono - wiem).
Sigmar, kilkakrotnie użyłeś pseudocenzury w odniesieniu do nazwy GWN.
Bardzo proszę, o odrobinę szacunku wobec wspomnianej Gildii, a co za tym idzie, nie przekręcanie jej nazwy. Proszę także, by zaprzestać udawania, że nikt z Was nie wie o co chodzi.
Nazwa ta, przekręcona czy z pseudeocenzurą, używana jest z premedytacją.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum