Teraz profit do pancerza nie oplaca sie jedynie postaciom, ktore maja realna szanse go nie wykorzystac, czyli... komu?
Mnich niezaleznie od tego ktora regenke wybierze powinien brac zywke, bo jesli ma regen hp to przy 100 turowej walce profit bedzie prawie 2x lepszy niz pancek, jak ma regen pancka to najczesciej bedzie mu sie marnowalwiec wiec kazde dodatkowe hp bedzie jak zloto
Co nie zmienia faktu ze prawdopodobnie jest to jedyna postac (no moze jeszcze palek) dla ktorej lepszy jest profit dajacy hp
Istnieje wiec szansa zmiany tych profitow, skoro ciezko o dobrze prowadzone postacie, dla ktorych profit do zycia jest jakakolwiek alternatywa dla jedynie slusznego pancka?
BTW, dobrze pamietam, ze wszystkie profity zadajace dodatkowe obrazenia mialy wchodzic w zycie i pancek wg procentu ochrony?
Bo blyskawica niejakiej Toyi Posepnej wchgodzi mi pod pancek. Chyba mnie nie lubi, za zarty z jej imienia
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Istnieje wiec szansa zmiany tych profitow, skoro ciezko o dobrze prowadzone postacie, dla ktorych profit do zycia jest jakakolwiek alternatywa dla jedynie slusznego pancka?
Nie wiem czy jest taka potrzeba, ale zobaczymy w kolejnej erze najwcześniej
Cytat:
BTW, dobrze pamietam, ze wszystkie profity zadajace dodatkowe obrazenia mialy wchodzic w zycie i pancek wg procentu ochrony?
Bo blyskawica niejakiej Toyi Posepnej wchgodzi mi pod pancek. Chyba mnie nie lubi, za zarty z jej imienia
Profity bestii to trochę inna historia - w tej aktualizacji pod lupę wzięliśmy tylko profity dostępne graczom. Na zweryfikowanie profitów bestii brakło niestety już czasu i niektóre mogą działać jeszcze na starych zasadach.
Nie wiem czy jest taka potrzeba, ale zobaczymy w kolejnej erze najwcześniej
Jest jeszcze retro
Cytat:
Profity bestii to trochę inna historia - w tej aktualizacji pod lupę wzięliśmy tylko profity dostępne graczom. Na zweryfikowanie profitów bestii brakło niestety już czasu i niektóre mogą działać jeszcze na starych zasadach.
Dzieki za wyjasnienie =)
_________________ "Niektórzy twierdzą, że nie powinno się pić sherry wcześnie rano. Mylą się."
TP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum