Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
[pre-era]Dyskusja ogólna.
Autor Wiadomość
Grudo

Grudo
Piwa: 8/19

Zloto
Wysłany: 2011-07-06, 12:54    [Cytuj]

Cytat:
Teraz profit do pancerza nie oplaca sie jedynie postaciom, ktore maja realna szanse go nie wykorzystac, czyli... komu?

Mnich niezaleznie od tego ktora regenke wybierze powinien brac zywke, bo jesli ma regen hp to przy 100 turowej walce profit bedzie prawie 2x lepszy niz pancek, jak ma regen pancka to najczesciej bedzie mu sie marnowalwiec wiec kazde dodatkowe hp bedzie jak zloto ;)

Co nie zmienia faktu ze prawdopodobnie jest to jedyna postac (no moze jeszcze palek) dla ktorej lepszy jest profit dajacy hp ;)
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]

Irmis

Yaya Worobij Miomate
Piwa: 75/27

Zloto
Wysłany: 2011-07-06, 22:49    [Cytuj]

Istnieje wiec szansa zmiany tych profitow, skoro ciezko o dobrze prowadzone postacie, dla ktorych profit do zycia jest jakakolwiek alternatywa dla jedynie slusznego pancka? ;)

BTW, dobrze pamietam, ze wszystkie profity zadajace dodatkowe obrazenia mialy wchodzic w zycie i pancek wg procentu ochrony?
Bo blyskawica niejakiej Toyi Posepnej wchgodzi mi pod pancek. Chyba mnie nie lubi, za zarty z jej imienia ;)

Phil

-
Piwa: 275/41

Zloto
Wysłany: 2011-07-06, 23:19    [Cytuj]

Cytat:
Istnieje wiec szansa zmiany tych profitow, skoro ciezko o dobrze prowadzone postacie, dla ktorych profit do zycia jest jakakolwiek alternatywa dla jedynie slusznego pancka?

Nie wiem czy jest taka potrzeba, ale zobaczymy w kolejnej erze najwcześniej ;P

Cytat:
BTW, dobrze pamietam, ze wszystkie profity zadajace dodatkowe obrazenia mialy wchodzic w zycie i pancek wg procentu ochrony?
Bo blyskawica niejakiej Toyi Posepnej wchgodzi mi pod pancek. Chyba mnie nie lubi, za zarty z jej imienia ;)

Profity bestii to trochę inna historia - w tej aktualizacji pod lupę wzięliśmy tylko profity dostępne graczom. Na zweryfikowanie profitów bestii brakło niestety już czasu i niektóre mogą działać jeszcze na starych zasadach.
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [WWW]

Irmis

Yaya Worobij Miomate
Piwa: 75/27

Zloto
Wysłany: 2011-07-06, 23:49    [Cytuj]

Phil napisał/a:
Nie wiem czy jest taka potrzeba, ale zobaczymy w kolejnej erze najwcześniej ;P

Jest jeszcze retro ;)

Cytat:
Profity bestii to trochę inna historia - w tej aktualizacji pod lupę wzięliśmy tylko profity dostępne graczom. Na zweryfikowanie profitów bestii brakło niestety już czasu i niektóre mogą działać jeszcze na starych zasadach.

Dzieki za wyjasnienie =)

Phil

-
Piwa: 275/41

Zloto
Wysłany: 2011-07-07, 07:28    [Cytuj]

Cytat:
Jest jeszcze retro

Na retro trwa już ostatnia era. Nie będzie tam więcej aktualizacji. Świat zostanie puszczony wolnym biegiem po zakończeniu trwającej rozgrywki.
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [WWW]

[ ODPOWIEDZ ]