Ciężko będzie mnie przekonać... wiem że to wszystko jest potrzebne jednak ja jestem tak zagorzałym fanem starej szaty że wszelkie nowości mnie zniechęcają (w wyglądzie rzecz jasna) że to dla mnie jeden z podstawowych atrybutów w grze.
Raczej ja jako dinozaur wojów kiedyś musi wyginąć więc chyba mój czas się zbliża co nie oznacza że inne funkcje w grze mogę spełniać
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Tiaaa dorobić jeszcze posterunki dla gildii w innych miastach i wysyłać karawany z zaopatrzeniem... handel na szerszą skalę, napady, przemyt... ech można pomarzyć.
Właśnie gra powinna raczej mniej czasu zajmować. Zamiast żmudnego dochodzenia na forach lub metodą prób i błędów - można się teraz łatwiej znaleźć potrzebne przedmioty. Czas oszczędzony w moich oczach.
Punkt rekrutacyjny - można się zorientować w istniejących gildiach bez czasochłonnego wędrowania po forach. Czas oszczędzony po raz kolejny.
Jedynie widzę w handlu ewentualny problem - rzadkie przedmioty będą znikać szybko, więc ktoś nie kontrolujący sytuacji na bieżąco może rzeczywiście być nieco do tyłu. Jednak nie bardziej niż obecnie - teraz też pewne przedmioty były trudno dostępne.
A konkretniej na co z nowości można liczyć na retro jeżeli można wiedziec ?
Czy poprostu kod z S1 trafia na retro, czyli siłą rzeczy bedzie nowy interfejs ale z powyłączanymi opcjami, jak dodatkowe profity, wyznania, dodatkowe budynki gildyjne itd. nie bede wymieniać bo naprawde duzo tego doszło Ogólnie może znalazłby ktoś czas zeby napisać taka notke dotyczaca retro w skrócie.
Ja sam będąc reanimowaną skamieliną Wojów rzeknę tylko, iż gra poszła w dobrą stronę. Jakkolwiek środowisko konserwatywne będzie przeciwne nowej szacie gfx, tak z punktu widzenia całości powinna ona przyciągnąć nowych graczy. Pozwolę sobie przytoczyć wypowiedź jednego gitarzysty rockowego, która wydaje mi się świetną aluzją do zaistniałej sytuacji: "Zespół nie będzie wielkim, jeśli będą grali w nim wyłącznie przyjaciele".
BTW, Mroczny Smyracz z panelu głównego gry wymiata
_________________ Nie jest godzien sprawowania władzy ten, kto tej władzy nadużywa- Wincenty Kadłubek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum