zapowiadaja sie ciekawe walki z potworkami
walczac 20-40 walk mozna przez przypadek kilka wtopic
rozgrywka stanie sie minimalnie ciekawsza jak top defy zaczna wtapiac
Rozważaliśmy to w momencie projektowania nowych profitów, ale doszliśmy do wniosku, że ponowne wprowadzenie gniewu w formie podobnej do tej w jakiej istniał kiedyś odbiłoby się niekorzystnie na równowadze rozgrywki. Toteż gniew raczej nie powróci ;-)
a szkoda a szkoda bo to jednak był smaczek z tym gniewem gdzie nie było już tak pewnych walk jak teraz są i jak były kiedyś no ale zobaczymy może ten gniew już nie będzie potrzebny. Poczekamy zagramy i wtedy ocenimy.
Jak dla mnie zapowiada się wszystko si
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Jedno tylko pytanie: jeżeli treningi między gildiami będą, to czy osoby spoza gildi będą widziały nasze statystyki? Jeśli tak, to przed turniejem można pozbierać od czołowych graczy przeciwnej gildii staty no i to wykorzystać
To samo chciałem napisać, ale może warto pomyśleć po prostu o zmiennym ekwipunku
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie ma potrzeby by taka opcja istniała. Wzywać na pomoc może każdy, obojętne czy jest stroną atakującą czy broniącą się. Jeśli dwie organizacje chcą zaatakować inną, to atakuje ją jedna z nich i od razu po rozpoczęciu wojny wzywa na pomoc tę drugą.
Cytat:
Co do wspolnych treningow mam troche watpliwosci
To pakt wprowadzony głównie z myślą o organizacjach, w których są postacie z jakiegoś powodu bez partnerów (brak przeciwników w zasięgu, brak przeciwników z którymi mają szansę wygrać, niska liczebność gildii, itd.)
Cytat:
A mam pytanko czy cokolwiek z tego wchodzi na Retro?
Myślę, że wprowadzimy na RETRO większość rzeczy z aktualizacji S1. Niemniej jednak siłą rzeczy nie wejdą elementy dotyczące jak wspomniał Bolivar trybów nieobecnych na tym świecie oraz wszystko związane z questami (czyli nowe nagrody oraz mapa). Raczej nie wprowadzimy także nowych elementów komplikujących rozgrywkę by RETRO zachowało swój prosty charakter i czas jaki trzeba poświęcić grze nie wzrósł.
Cytat:
Jedno tylko pytanie: jeżeli treningi między gildiami będą, to czy osoby spoza gildi będą widziały nasze statystyki? Jeśli tak, to przed turniejem można pozbierać od czołowych graczy przeciwnej gildii staty no i to wykorzystać
Obecnie są widoczne, ale wprowadzenie ukrywania ich w piątek nie powinno stanowić problemu.
Cytat:
To samo chciałem napisać, ale może warto pomyśleć po prostu o zmiennym ekwipunku
Ekwipunek się zmieni, ale raczej dopiero w kwietniu.
Nie ma potrzeby by taka opcja istniała. Wzywać na pomoc może każdy, obojętne czy jest stroną atakującą czy broniącą się. Jeśli dwie organizacje chcą zaatakować inną, to atakuje ją jedna z nich i od razu po rozpoczęciu wojny wzywa na pomoc tę drugą.
Wydaje mi się , iż chodziło o możliwość wspólnego atakowania w gildii o tym samym czasie. Na zasadzie robiona jest powiedzmy 5 osobowa "grupka". Dołączają do niej ludzie i przywódca grupy klika atak, przez co wszystkie 5 osób miało by ten sam czas dojścia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum