wydaje mi sie ze ma sens, po prostu testujecie przy tych samych ustawieniach postaci rozne warianty rozwiazania tego problemu w ilosci powiedzmy 10 dni treningu. Bierzecie 3-5 postaci jako obroncy i staczacie walki treningowe na nich. Patrzycie jaka jest roznica w ilosci expa na poziomach 5, 10, 50, 100 i 200. i wtedy bedzie mozna wysnuc jakies wnioski i zaproponowac sensowne wyjscie.
rpozpisalbym to mocniej ale uplywaja mi ostatnie minuty jakie moge w cafe spedzic. Moze w innym terminie mi sie uda to lepiej opisac.
Sensowniejsze by było wyłączenie expa biernego w szkole do 75 levelu spowodowało by to jeszcze większe opuszczanie szkół i kto wie może rozwój życia gildyjnego.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum