Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
Honorowi Dawcy Krwi vs Wojownicy Wiatru vol.2 + Magnaci
Autor Wiadomość
Azareus
Zasłużony dla Rivangoth

Brak
Piwa: 193/62

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 19:37    [Cytuj]

Nie wiem co widzisz, ustosunkowałem się że

A:
W odróżnieniu od Ciebie nie przywiązuję zbytniej uwagi do gwiazdek, odznaczeń i tym podobnego badziewia.

Zaś następnie powiedziałeś B:
Wystarczyłoby jedno moje słowo a miałbym ich komplet, więc nie wypowiadaj się nie posiadając nawet cienia wiedzy na ten temat.

No to sam nie wiem jak w końcu jest, Ciebie nie interesują a mnie tak i tyle :P

Cytat:
Chcesz się koniecznie dowiedzieć jakie mam możliwości to pisz do Zygfryda bo mnie ten temat już nuży.

No tak, kolejny znajomy Zygfryda. Nie muszę nic pisać, wystarczy że tańczysz tak jak Ci zagrają :P (w tym wypadku dałeś się strollować ;p ) i właśnie takie masz możliwości - pogadać na forum jaki to oponent jest be i w ogóle. Skoro masz taka "moc" to zagadaj do Zygfryda i niech Cię mianuje ambasadorem/ A ze cie to nuży? Nie nuży tylko zwyczajnie Ci się nie chce/wylewasz swoje żale, przerabiałem już kilkadziesiąt takich przypadków :P

I tak, chcesz uczyć kultury postacie klimatyczne, które jej zwyczajnie N-I-E M-A-J-?. mam nadzieję, ze wreszcie dotarło :P

Cytat:
słowo honor występuje w Waszej nazwie

Do niczego nie zobowiązuje, to tylko takie stereotypowe teksty rzucane na odczepnego. :P Mogę sobie zrobić Turkusowa Gildie a wszyscy w niej będą chodzić na bordowo/forum będzie w bordowym odcieniu itp. Tutaj następne. Honor u nas jest TYLKO w ODDAWANIU krwi podczas W-A-L-K-I. Specjalnie pisane dużymi literami, bo jesteś kolejnym który się upiera na ten honor.

Cytat:
PS. Jeśli już używasz języka obcego to rób to dobrze.

Chodzi Ci o "god damn"? Akurat dobrze jest. Jedno ze starszych "rzucanek" podczas U-terror na /a/. :P

I teraz wielki skrót:
HDK nie ma: honoru, renomy, zasad, i wszelkiego innego praworządnego gadania. HDK to banda osób które flejmują, młócą przeciwnika i naśmiewają się z jego zdolności. Tyle wystarczy czy mam rozwinąć?

PS: dalej będziesz tańczył pod flejmerską muzykę czy dasz sobie już spokój i to zignorujesz wreszcie? Bo Chyba Zygfryd i Tomsky załapali :p
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]

Forlorn

Forlorn
Piwa: 1/11

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 20:05    [Cytuj]

Ja już i tak skończyłem z pisaniem na chwilę obecną.

Ps. Nie jest i nie powiem Ci dlaczego. Sam sprawdź lub żyj w niewiedzy. Szkoda mojego produkowania się dla "trola".

tomsky27

Toruviel
Mroczny Elf
Berserker

Piwa: 1/2

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 22:20    [Cytuj]

Cytat:
HDK nie ma: honoru, renomy, zasad, i wszelkiego innego praworządnego gadania. HDK to banda osób które flejmują, młócą przeciwnika i naśmiewają się z jego zdolności. Tyle wystarczy czy mam rozwinąć?

Nie musisz rozwijać - aż zbyt dobrze ująłeś Wasze zasady... jakoś przypomniało mi się Veass i powód dla którego przestałem wtedy grać w wojów...

Nie muszę chyba nadmieniać, że w kwestii honoru, zasad i praworządności nigdy się z Wami nie dogadam...
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM]
  Wojownicy Wiatru

Yarpen
Siepacz HSP

Rio Watershadow
Mroczny Elf
Berserker

Youri Watershadow
Piwa: 6/33

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 23:02    [Cytuj]

Forlorn napisał/a:
Są jednak pewne granice które niektórzy z Was przekraczają poważnie nadszarpując reputacji i renomy całej gildii.

O jakiej reputacji piszesz? Nigdy o nią nie dbaliśmy, jedyne o co dbamy to żeby wygrać wojne i zainkasowac trochę grosza kosztem innej gildii.
Forlorn napisał/a:
Jeśli chodzi o nazywanie Nas "lamami" to nie wnikam kto to robi, ale wystarczy przeczytać chociażby ten temat by dowiedzieć się, że Wasi członkowie to robią.
No, nie przesadzajmy, nie wszyscy w WW to lamy, tak samo jak nie wszyscy w HDK to gbury chcące zabawić się kosztem innych.
Jeśli chodzi o nowych graczy takich jak Ty, to osobiście życze Wam jak najlepiej, im więcej ludzi do walki tym ciekawiej. Jednak na chwilę obecną jesteście naszymi przeciwnikami, a wojna to dla nas nie tylko wysłanie ataku raz na 24 godziny i kliknięcie samej walki. Nas po prostu bawi to co piszecie w odpowiedzi na nasze prowokacje ;)

.....:::::Grow In Power:::::.....
  Turkusowa Szkoła Rycerska

Azareus
Zasłużony dla Rivangoth

Brak

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 23:04    [Cytuj]

Te, ninja, powinieneś sam sobie wykraść, no chyba, ze masz problemy ze swoim Dojo. :P

Szturmy ze wczoraj (właściwie to przedwczoraj). Wybaczcie, że trochę rozmazane. Miałem missclicka i zapisałem w jpg.

Forlorn

Forlorn

Zloto
Wysłany: 2010-06-18, 05:27    [Cytuj]

Przestarzałe to. Dalej powinny być Nasze 3 zwycięstwa :mrgreen:

vallo
?ysy

Vallo
Piwa: 31/134

Zloto
Wysłany: 2010-06-18, 09:45    [Cytuj]

Wytrzyj monitor to nie będą zamazane :P
Za duży Chaos w waszej gildii ,żeby medytacją się wkręcić:)

Irmis

Yaya Worobij Miomate
Piwa: 75/27

Zloto
Wysłany: 2010-06-18, 09:57    [Cytuj]

Co do rozgraniczenia miedzy gra a RL, to nikt chyba nie odgrywa roli, ktora mu nie pasuje?
A juz zwlaszcza odwolywanie sie do tego, ze postacie sa bez honoru, w momencie gdy teksty kilmatyczne da sie bez problemu policzyc na palcach jednej reki jest nieco niepowazne ;P

Cytat:
HDK to banda osób które flejmują, młócą przeciwnika i naśmiewają się z jego zdolności.

Osob, nie postaci. Na cale szczescie nie dotyczy to wszystkich i jeszcze sa tacy, ktorzy potrafia w tej grze okazac szacunek drugiej osobie.
Czego sobie i wam zycze ;)

Azareus
Zasłużony dla Rivangoth

Brak

Zloto
Wysłany: 2010-06-18, 10:14    [Cytuj]

Irmisie, bo to można na 3 etapy podzielić. Pierwszy to kiedy wcale nie jesteś 'w grze" czyli np: gadasz o zlocie czy na sb komentujesz jakiś filmik z youtube. Potem jest taki eta półgry, kiedy np: o GG się rozmawia jak tu zablokować atak albo ktoś się tam chwali ze jeszcze ubije 10 mobków i poziom w górę itp. A trzeci etap to te pełne klimacenie czyni typowe odgrywanie postaci jak to w RPG. Musze poszukać linku do tego tekstu, bo ta było to lepiej opisane :P

Co do osób. To je się trolluje a nie flejmi :p ja to w tej chwili traktuje jako grę i np: nie miałbym oporów aby się czegoś napić z Forlornem, Tomskym czy kimkolwiek z WW czy innej gildii. :p (Co innego, ze wpierw muszę się zmusić do spotkania :D ). Tak Irmis wiem, nie lubisz takiej wręcz "chamstwa"ale cóż, muszę przyznać że akurat lubię się czasami ponapinać z innymi ;p

Doobra, aby nie być gołosłownym, daje drugiego screena

Irmis

Yaya Worobij Miomate
Piwa: 75/27

Zloto
Wysłany: 2010-06-18, 10:36    [Cytuj]

Azareusia napisał/a:
Tak Irmis wiem, nie lubisz takiej wręcz "chamstwa"ale cóż, muszę przyznać że akurat lubię się czasami ponapinać z innymi ;p

To akurat doskonale rozumiem. Sam lubie uczestniczyc w jakims flejmie od czasu do czasu, ale nikomu nie tlumacze, ze to jakis Wielki Ptak mnie zmusza do takiego zachowania ;P
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM]

Narciwal
Kyok fan

Narciwal
Człowiek
Rycerz
Piwa: 1/10

Zloto
Wysłany: 2010-06-18, 13:06    [Cytuj]

Patrząc co się w tej erze dzieje można stwierdzić że mamy erę niezłego skur######twa
-a taka też się przyda na przełamanie cukierkowej otoczki (która broń Boże nie jest zła) Wojowników,poflejmimy,potrollujemy i powrzucamy na siebie a w następnej erze będzie zacnie i epicko. ;P

Forlorn

Forlorn

Zloto
Wysłany: 2010-06-18, 13:31    [Cytuj]

Ech...Czyli Wam się po prostu nudzi ;p

Madaj
s2 Eledhel

Eledhel
Lacert
Mnich
Piwa: 1/9

Zloto
Wysłany: 2010-06-18, 14:00    [Cytuj]

A w następnej erze nie będzie wojowników bo większość graczy odejdzie przez takich Trolli jak wy :) Ale róbcie sobie co chcecie - nie wnikam. W wojów i tak będę grał bo uważam, że mimo wszystko na dzień dzisiejszy nie ma lepszej gry przeglądarkowej :)

Forlorn

Forlorn

Zloto
Wysłany: 2010-06-18, 17:14    [Cytuj]

Niestety muszę się zgodzić z przedmówcą. Nie wylewam żadnych żali tylko stwierdzam fakty. Takie zachowanie bardzo odrzuca i psuje atmosferę, a powinniśmy raczej przyciągać nowych graczy. Może takie zachowanie by przeszło gdyby było Nas wielu, ale odkąd stanowicie sporą część serwera stosunek troll-gracz jest alarmujący. Sam się zastanawiałem czy jest sens grać dalej, ale stwierdziłem, że jeśli nie będzie jakiegoś przypału to zostanę bo są tu jeszcze wartościowi ludzie. Szkoda tylko, że ich grono topnieje... =(

Azareus
Zasłużony dla Rivangoth

Brak

Zloto
Wysłany: 2010-06-18, 17:16    [Cytuj]

Cytat:
Niestety muszę się zgodzić z przedmówcą.

Nie czytam dalej. Już Cię lubie, masz u mnie plusa :D :D :D :)

[ ODPOWIEDZ ]