Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
Honorowi Dawcy Krwi vs Wojownicy Wiatru vol.2 + Magnaci
Autor Wiadomość
Azareus
Zasłużony dla Rivangoth

Brak
Piwa: 193/62

Zloto
Wysłany: 2010-06-16, 13:22    [Cytuj]

Kurna Szafa ty masz zapłon jak TurboŚlimak :D
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]

Szafa

Zaknefain
Krasnolud
Barbarzyńca
Szafa
Postawił 3 piw(a)

Zloto
Wysłany: 2010-06-16, 13:27    [Cytuj]

cos masz do turboslimakow?:P

loolki

Piwa: 17/7

Zloto
Wysłany: 2010-06-16, 17:30    [Cytuj]

Szafa napisał/a:
cos masz do turboslimakow?:P

Trzymają się z dala od jego szafy i to go denerwuje :P

tomsky27

Toruviel
Mroczny Elf
Berserker

Piwa: 1/2

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 00:05    [Cytuj]

No to kurteczka przesadziliście:

Cytat:
Graculka
DATA: 16/06/2010 14:20
tak, dobrałem sie do tego konta ;P , ale spoko już nie bede sie tu logował na to konto bo Ula o tym nawet nie wiedziała że mam jej hasło

Wam się powinno to "Honorowi" bezpowrotnie z nazwy usunąć... :/
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM]
  Wojownicy Wiatru

loolki

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 00:15    [Cytuj]

Idę do ciebie szczekaczu :P Jakby co ten o 23 coś tam to ja :) Czekam............

Narciwal
Kyok fan

Narciwal
Człowiek
Rycerz
Piwa: 1/10

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 14:09    [Cytuj]

Cytat:
Wam się powinno to "Honorowi" bezpowrotnie z nazwy usunąć... :/

Jeszcze wojenka dwie i to samo będzie można zrobić u Was z "Wojownicy" ;)

Forlorn

Forlorn
Piwa: 1/11

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 18:00    [Cytuj]

Powinniście się nazywać "Gildia Krętaczy, Cwaniaków i Chamów Rivangoth". "Wojenka dwie" to możecie sobie pomarzyć. Nie zamierzamy z Wami walczyć bo Jesteście zakałą serwera. Jako pokutę przyznajemy Wam walkę między sobą. Wszelkie kontakty z Wami ulegną zamrożeniu, a Ci mądrzejsi za jakiś czas od Was odejdą. Wspomnicie moje słowa...

Desmond
Powergamer

Desmond
Człowiek
Berserker

---
Piwa: 14/30

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 18:07    [Cytuj]

I nim ostatnie słowa przeszyły wiatr, ostry jak brzytwa topór Nhlekrteha roztrzaskał czaszkę Forlona. Ciało osunęło się bezwładnie na ziemię. Wszystko zamarło. Jedynie z topora powoli skapywały kawałki tkanki... kawałki czaszki, ponieważ nic więcej nie było w środku ludzkiej głowy .
- Tępy ... - nie dokończył spluwając tylko na ziemię.
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM]
  Błękitna Gildia

Gregor
Mr. G

Nie grający
Piwa: 1/7

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 18:20    [Cytuj]

Forlorn napisał/a:
Powinniście się nazywać "Gildia Krętaczy, Cwaniaków i Chamów Rivangoth".
rozważaliśmy taką możliwość ale jest zbyt długa :mrgreen:

Forlorn napisał/a:
"Wojenka dwie" to możecie sobie pomarzyć. Nie zamierzamy z Wami walczyć bo Jesteście zakałą serwera. Jako pokutę przyznajemy Wam walkę między sobą.

... :lol: :lol: hmmm jakby Ci to powiedzieć... zamierzamy was farmić więc raczej nie przyjmiemy tej jakże łaskawej propozycji ;P

Forlorn napisał/a:
Wszelkie kontakty z Wami ulegną zamrożeniu, a Ci mądrzejsi za jakiś czas od Was odejdą. Wspomnicie moje słowa...

wszyscy u nas marzą o wstąpieniu do WW i zostaniu wzorową lamą, ale niestety macie już limit :ralz:

Forlorn

Forlorn

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 18:24    [Cytuj]

Jakbym był na Twoim poziomie to napisałbym coś równie beznadziejnego typu:

Wiatr się właśnie wzmógł, gdy niezwykle precyzyjne cięcie Forlorna bezbłędnie ugodziło Nhlekrteha w głowę... O dziwo ten ustał, a Forlorn westchnął sam nie wierząc w owe zjawisko:
- Pusta...

ale jeszcze mnie nie pogięło żeby pisać ni z tego ni z owego "w klimacie" o tematyce ni przypiął ni wypiął...

Azareus
Zasłużony dla Rivangoth

Brak

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 18:24    [Cytuj]

Cytat:
Powinniście się nazywać "Gildia Krętaczy, Cwaniaków i Chamów Rivangoth".

Były takie plany, ale raczej z regulaminem by się taka nazwa nie zgadzała :p
Cytat:

"Wojenka dwie" to możecie sobie pomarzyć. Nie zamierzamy z Wami walczyć bo Jesteście zakałą serwera.

Nie będziecie walczyć? Świetnie! oszczędzicie mi roboty, płacąc HDK cotygodniowy haracz. A jak nie to będzie i trzecia i czwarta wojenka. A tak an marginesie, nie widzę, abyś był mistrzem WW, tylko jesteś jakimś dwugwiazdkowym pionkiem, także Twoje słowa nie robią na mnie wrażenia :P
Cytat:

Jako pokutę przyznajemy Wam walkę między sobą. Wszelkie kontakty z Wami ulegną zamrożeniu, a Ci mądrzejsi za jakiś czas od Was odejdą. Wspomnicie moje słowa...

Dzięki Ci Forlornie za Twe hojne dary! Ze łzą w oku będę wspominać, że pozwoliłeś mi wyjść z HDK a potem ów HDK nakopać na wojnie. Ci mądrzejsi mówisz? A jak wstępowali to niby byli głupi? :D Tak, będę wspominał słowa wojownika Wiatru, który mówi o stosunkach samemu nie będąc ambasadorem. Wojownik Wiatru Forlorn - styl rzucania słów na wiatr :)

PS: Gregor, zmykaj mi no zaraz, ty złodzieju myśli ;p
PS2: jak już ktoś się ma kontaktować w sprawie dyplomacji, to w tym tygodniu ja mistrzuje i uznaje słowa JEDYNIE Zygfryda i ambasadora WW. Absolutnie nie wyrabiam sobie zdania na podstawie reszty wojów WW :P

Forlorn

Forlorn

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 18:45    [Cytuj]

W odróżnieniu od Ciebie nie przywiązuję zbytniej uwagi do gwiazdek, odznaczeń i tym podobnego badziewia. Wystarczyłoby jedno moje słowo a miałbym ich komplet, więc nie wypowiadaj się nie posiadając nawet cienia wiedzy na ten temat. Gdyby Wasze zachowanie było tak honorowe jak sama Wasza nazwa na to mogłaby wskazywać to atmosfera byłaby o wiele przyjemniejsza. Póki co brniecie w tej dziecinadzie. Mówicie o Nas "lamy", a sami zachowujecie się jak takie. Może dla Was level w grze jest najważniejszy lecz Nam on do dobrej zabawy nie jest niezbędny. Pytanie na forum, czy siebie na wzajem jak poprowadzić postać jest dla mnie normalną rzeczą na początku gry. Nikt się jeszcze koksem nie narodził.

Azareus
Zasłużony dla Rivangoth

Brak

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 19:00    [Cytuj]

Cytat:
W odróżnieniu od Ciebie nie przywiązuję zbytniej uwagi do gwiazdek, odznaczeń i tym podobnego badziewia.

Spróbuj wejść do ambasady bez tego 'badziewia". jestem ciekaw jak niewielka będzie różnica między prędkością światła a lotem Twojej postać na bruk spod drzwi budynku :P

Cytat:
Wystarczyłoby jedno moje słowo a miałbym ich komplet, więc nie wypowiadaj się nie posiadając nawet cienia wiedzy na ten temat.

Więc najpierw te gwiazdki zdobądź, a później wytykaj mi niewiedze, szeregowcu. :p

Cytat:
Gdyby Wasze zachowanie było tak honorowe jak sama Wasza nazwa na to mogłaby wskazywać to atmosfera byłaby o wiele przyjemniejsza.

God damn, ile razy mam pisać co znaczy słowo "Honorowy" w nazwie HDK? gdybyś był "Ambasadorem" to może bym Ci uprzejmie wyjaśnił. A taks szeregowcu, wracaj na pierwszą stronę i przeczytaj raz jeszcze to, co trzeba. :P

Cytat:
Mówicie o Nas "lamy", a sami zachowujecie się jak takie.

Wskaz mi jeden post, (pewnie taki jest) w którym nazywam całą gildie lamami. No chyba, że mój ulubiony szeregowiec usiłuje przemawiać do mnie jako kapitan. :P

Cytat:
Pytanie na forum, czy siebie na wzajem jak poprowadzić postać jest dla mnie normalną rzeczą na początku gry. Nikt się jeszcze koksem nie narodził.

Zapytałeś się, więc udzieliłem min. Tobie wszelkich informacji, abyś poprawnie rozwijał swojego rycerza. To powinno Ci dać do zrozumienia, jakie granice widzę w grze. :P

Cytat:
Może dla Was level w grze jest najważniejszy lecz Nam on do dobrej zabawy nie jest niezbędny.

Wyjaśnię, że w tej erze s1 jestem nastawiony wyłącznie na PVP. :P

loolki

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 19:15    [Cytuj]

Forlorn napisał/a:
W odróżnieniu od Ciebie nie przywiązuję zbytniej uwagi do gwiazdek, odznaczeń i tym podobnego badziewia. Wystarczyłoby jedno moje słowo a miałbym ich komplet, więc nie wypowiadaj się nie posiadając nawet cienia wiedzy na ten temat. Gdyby Wasze zachowanie było tak honorowe jak sama Wasza nazwa na to mogłaby wskazywać to atmosfera byłaby o wiele przyjemniejsza. Póki co brniecie w tej dziecinadzie. Mówicie o Nas "lamy", a sami zachowujecie się jak takie. Może dla Was level w grze jest najważniejszy lecz Nam on do dobrej zabawy nie jest niezbędny. Pytanie na forum, czy siebie na wzajem jak poprowadzić postać jest dla mnie normalną rzeczą na początku gry. Nikt się jeszcze koksem nie narodził.

Piszesz, że jesteśmy źli okrutni i beeeeee, ale jak napisałeś posta jak poprawić postać to chyba 3 albo 4 osoby z HDK starały ci się pomóc. Może zorganizujcie się dobrze na wojnie i przestańcie płakać na forum jacy to z nas niegodziwcy.

Forlorn

Forlorn

Zloto
Wysłany: 2010-06-17, 19:20    [Cytuj]

Widzę, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Napisałem, że mnie te rangi nie interesują. Chcesz się koniecznie dowiedzieć jakie mam możliwości to pisz do Zygfryda bo mnie ten temat już nuży. Do ambasady wchodzić nie zamierzam i nie chce pełnić funkcji ambasadora bo nie mam siły tłumaczyć prostych rzeczy (jak kultura na ten przykład) osobom którym brak tego czegoś. Nie musisz mi tłumaczyć semantyki. Świetnie się w niej orientuję. Nie zmienia to jednak faktu, że słowo honor występuje w Waszej nazwie, a to już do jakiegoś minimum zobowiązuje. Rozumiem, że nastawiliście się na walkę i cwaniactwo w tej erze. Są jednak pewne granice które niektórzy z Was przekraczają poważnie nadszarpując reputacji i renomy całej gildii. Jeśli chodzi o nazywanie Nas "lamami" to nie wnikam kto to robi, ale wystarczy przeczytać chociażby ten temat by dowiedzieć się, że Wasi członkowie to robią. Jestem wdzięczny wszystkim którzy udzielali się na forum pomagając mnie samemu jak i niektórym członkom WW lepiej poprowadzić postać. Szanuję takich ludzi. Tyle z mojej strony na chwilę obecną. Pora odespać kolejną sesję.

PS. Jeśli już używasz języka obcego to rób to dobrze.

I komentarz do przedmówcy. Nie chodzi Nam o samo prowadzenie z Nami wojen, a raczej o to co robicie poza nią, jak chociażby ta sprawa z włamaniami na konto Naszego członka, a także o Wasz stosunek do Nas, jak Nas nazywacie, "lam"...

[ ODPOWIEDZ ]