Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
PMC vs. BG [s1]
Autor Wiadomość
Desmond
Powergamer

Desmond
Człowiek
Berserker

---
Piwa: 14/30

Zloto
Wysłany: 2010-01-04, 18:55    [Cytuj]

Pozwolę sobie od Azara zaczerpnąć liczebników porządkowych.

Primo:

Ciran napisał/a:
Nie wiem po co to przeciąganie wojny, wygraliście to zbierzcie łupy i wróccie do siebie. Pozatym jak tak bardzo potrzebujecie złota i naprawdę czujecie sie tacy mocni w tej erze to pokonajcie nas w ataku. Dla nikogo niespodzianką chyba nie jest, że wojne obronną prowadzi się łatwiej.

Jak dla nikogo niespodzianką nie jest, że łatwiej wybrać w obronie to mogliście nie atakować i się nie chwalić jak to w 2 tygodnie nas rozsmarujecie ;)

Secundo:

Wyprowadziliście 48 ataków na nas my na was 57 z czego 2 jeszcze sobie czeka u was na kogoś kto nie ma pełnych portek. Także ciężko mówić o tym, ze to my prowadziliśmy wojnę obronną. Raczej bym powiedział wojnę z głową przy ograniczaniu strat własnych. Więc klimatycznie wojna wyszła dobrze. Horda piratów zaatakowała bez ładu i składu, po czym oberwała od obrońców uciśnionych.

Tertio:

Pisze się " Poza tym", nie "Pozatym".

Quattro:

Lathea napisał/a:
A tak na serio, to skończcie tą wojnę, bo my też sobie coś chcemy klepnąć

Jak chcesz to ja mogę Cię klepnąć ;P

Quinto:

vallo napisał/a:
Aza nie po to jest kilka możliwości wygrania wojny ( jeden warunek akurat spełniacie ,żeby ją wygrać).

Bo ładniej wygląda 4x 100% niż tylko 3x 100%. Także nadal liczymy, że niczym owieczki pójdziecie na rzeź do końca, za waszą ideologię. Piwo, rozróby, macanie dziewek i głośne szczekanie.
Ostatnio zmieniony przez Desmond 2010-01-04, 19:09, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM]
  Błękitna Gildia

Azareus
Zasłużony dla Rivangoth

Brak
Piwa: 193/62

Zloto
Wysłany: 2010-01-04, 19:00    [Cytuj]

A co mamy pisać? "You can't Triforce!"?
Już na s2 sie przyzwyczaiłem do wojen dłuższych niż przewidziano itp itp

A że nikt piratów w ataku nie pokonał, to potem będzie że nie zabił wszystkich, nie osiągnał średniej wymaganej do skończenia i jeszcze dalej. czy w ataku czy w obronie 10% po kiecy ktoś dostanie i tyle ;d Wy gracie dla zabawy, my po to aby wygrać, pojarać sie jak lolitki i próbować wygrać dalej. Cel jest oczywisty i ja wam wyrzutów nie robię że gracie dla zabawy ;d

A co do tego że obrońca ma lepiej... to na cholere była ta wojna? Więc jeżeli gracie dla jaj to rozumiem że to dla zabicia nudy. OK, ale waszej, nie naszej ;d

A flejmic będe ja ponieważ:

Edit:
Weź mi się Desmond w flejm nie wpinaj bo Cie żółcią obryzgam i będziesz miał :D
A liczebnikami miałeś na maturze spamowac porrrrrrrrrkewa!
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]

romaro

Fujsk
Gnom
Berserker
Mad Zariana
Piwa: 4/3

Zloto
Wysłany: 2010-01-04, 19:17    [Cytuj]

Piękny rysunek, piękne wypowiedzi. A powiedzcie czy macie jakiś konkretny, poważny powód, dla którego nie kończycie wojny?

A może ten powód jest tak samo tajny jak powód poddania się GWNowi i znają go tylko wysoko postawieni wybrańcy? ;P Żart, żart! Nie zmieniajcie koloru twarzy na purpurowy ;)

Azareus
Zasłużony dla Rivangoth

Brak

Zloto
Wysłany: 2010-01-04, 19:23    [Cytuj]

Ależ oczywiście że nieeeeeeeeeeeeeeee :P

Ach Romuś ty mały łobuziaku, nie dotykaj mnie w takie miejsca bo się z fioletu zaczerwienie. kto cie nauczył takich chwytów u piratów? oj niegrzeczny niegrzeczny :P

A powód będzie jak się uspokoję i jak mi się łaskawie zechce :D

Lathea
Zasłużony dla Rivangoth
huragan

Sidan
Rycerz
Piwa: 45/25

Zloto
Wysłany: 2010-01-04, 19:25    [Cytuj]

Mają, mają, pewnie też zapili i ktoś mistrzowi zaiwanił guzik z napisem 'zakończ wojnę' ;P
Teraz panika w całej gildii, rewizje osobiste...
A to wszystko trwa.
A mi sie nudzi, no :D

Desiu, jak taki chętny do klepania jesteś, to trzeba się było na wojence bardziej starać. Tej i tamtej^^

romaro

Fujsk
Gnom
Berserker
Mad Zariana

Zloto
Wysłany: 2010-01-04, 19:27    [Cytuj]

Słucham? Ty to się do mnie ostatnio tak zwracasz, że ja naprawdę nie rozumiem o co się Tobie rozchodzi :roll:

Zaraz zaraz, skoro powód będzie dopiero jak Ci się zechce, oznacza, że póki co go nie ma. Mimo to musi być skoro jest jak jest. Istny paradoks! :)

Azareus
Zasłużony dla Rivangoth

Brak

Zloto
Wysłany: 2010-01-04, 19:30    [Cytuj]

Gorzej! to nie paradoks! To TTTOO... AAAAAAAAAAAAAA! ON GRYZIE!

Romciu, ty nie bądź taki figlarny oj oj oj :P

Lathea
Zasłużony dla Rivangoth
huragan

Sidan
Rycerz

Zloto
Wysłany: 2010-01-04, 19:32    [Cytuj]

Przepraszam czy ta wojna ma zakończyć się wspólnym prysznicem przyjaźni, gdzie bg będzie myło plecki pmc i na odwrót?

Ups

chyba znów zdradziłam jakiś wielki sekret ;P

romaro

Fujsk
Gnom
Berserker
Mad Zariana

Zloto
Wysłany: 2010-01-04, 19:33    [Cytuj]

Dobrze, może faktycznie lepiej będzie jak się najpierw uspokoisz bo widocznie ktoś Ci czegoś do kawy dosypał ;)

P.S. Lepiej każ posłać jakiś szturm na s2 :)

Edit: Lathea, chyba Aza na to liczy ale nie wiem jak to tak, trup z trupem?

Lathea
Zasłużony dla Rivangoth
huragan

Sidan
Rycerz

Zloto
Wysłany: 2010-01-04, 19:36    [Cytuj]

Nieżywi nie będą przynajmniej uciekać...

Aza, przestań już nam opisywać swoje fantazje i znajdź ten guzik, no xD

Azareus
Zasłużony dla Rivangoth

Brak

Zloto
Wysłany: 2010-01-04, 19:37    [Cytuj]

No weeeeeź, nie kończ tak szybko jak z moim rycem na s2 :P A szturmu nie posle bo my sie latnie bafilismy w piaskofnicy a psysedl zuy calny lomalo i popsul nam bapke z piasku! poffiem mamusi i schylis sie po mydlo! :D :D

Lathi, ukarałbym Cie szafą, ale dla Ciebie to czysta, perwersyjna przyjemność, więc Ci jej nie dam ;d

Edit: A o dualnej nekrofilii to sie nie słyszało? keke? :D

vallo
?ysy

Vallo
Piwa: 31/134

Zloto
Wysłany: 2010-01-04, 19:54    [Cytuj]

W końcu wchodząc na forum nie ma obawy o pustki w tematach :D

Desmond napisał/a:

Jak dla nikogo niespodzianką nie jest, że łatwiej wybrać w obronie to mogliście nie atakować i się nie chwalić jak to w 2 tygodnie nas rozsmarujecie ;)

Pokaż mi tego posta gdzie pisze ,że was rozwalimy w 2 tygodnie.
Gdybyśmy my nie zaczęli to nikt by nie zaczął :P - nazwa zobowiązuje :P

Desmond napisał/a:

Secundo:
Wyprowadziliście 48 ataków na nas my na was 57 z czego 2 jeszcze sobie czeka u was na kogoś kto nie ma pełnych portek. Więc klimatycznie wojna wyszła dobrze. Horda piratów zaatakowała bez ładu i składu, po czym oberwała od obrońców uciśnionych.

Ale przez pierwsze 12 dni nie przeprowadziliście żadnego ataku co jest wojną obronną :)
Nic nie mam do klimatycznego podejścia ,bo fajnie to wyszło- wygraliście ,zjedliście mnie
,ALE DAJCIE SZANSę NA REWANŻ :D
Jaka frajda dobić niskolvlowców ,którzy nie grają??
No chyba ,że ktoś lubi dużo młodszych, mniejszych i bezbronnych ,ale nie wnikam :P

Desmond napisał/a:

Bo ładniej wygląda 4x 100% niż tylko 3x 100%. Także nadal liczymy, że niczym owieczki pójdziecie na rzeź do końca, za waszą ideologię. Piwo, rozróby, macanie dziewek i głośne szczekanie.

Akurat tego nie czaje:P
Chcecie zrobić więcej niż 100% zabitych?
Ci co mieli iść na rzeź -poszli
Nie nasz wina ,że nie każdy może być piratem- łajz nie wywalimy ,bo jest wojna :)

Azareus napisał/a:

A że nikt piratów w ataku nie pokonał, to potem będzie że nie zabił wszystkich, nie osiągnał średniej wymaganej do skończenia i jeszcze dalej. czy w ataku czy w obronie 10% po kiecy ktoś dostanie i tyle ;d Wy gracie dla zabawy, my po to aby wygrać, pojarać sie jak lolitki i próbować wygrać dalej. Cel jest oczywisty i ja wam wyrzutów nie robię że gracie dla zabawy ;d

A co do tego że obrońca ma lepiej... to na cholere była ta wojna? Więc jeżeli gracie dla jaj to rozumiem że to dla zabicia nudy. OK, ale waszej, nie naszej ;d

To był żart i my nigdy nie pisaliśmy jacy byliśmy niepokonani i w jakiej erze (nie czepiam się to nie do tematu). Ale nie można już bardziej tej wojny wygrać. I tu się zgodzę gramy tylko dla zabawy. Wy pewno też.
Gdyby nie wojny pewno bym wojów nie klikał.
Nie trzeba było koszar rozbudowywać to byśmy jej wam nie wypowiedzieli :P

Yarpen
Siepacz HSP

Rio Watershadow
Mroczny Elf
Berserker

Youri Watershadow
Piwa: 6/33

Zloto
Wysłany: 2010-01-04, 20:15    [Cytuj]

Desmond napisał/a:

widocznie mieliśmy już w planach następną wojne w której rozsmarujemy Was w dwa tygodnie ;P

Desmond napisał/a:

Horda piratów zaatakowała bez ładu i składu, po czym oberwała od obrońców uciśnionych.
Ty już Hordy w to nie mieszaj ;P

vallo napisał/a:
Aza nie po to jest kilka możliwości wygrania wojny ( jeden warunek akurat spełniacie ,żeby ją wygrać).

Może oni po prostu potrafią tylko poddać wojnę, a teraz kiedy wygrali nie wiedzą co z tym fantem zrobić? ;P

.....:::::Grow In Power:::::.....
  Turkusowa Szkoła Rycerska

Azareus
Zasłużony dla Rivangoth

Brak

Zloto
Wysłany: 2010-01-04, 20:21    [Cytuj]

Cytat:
widocznie mieliśmy już w planach następną wojne w której rozsmarujemy Was w dwa tygodnie

To dawaj masmix! Zobaczymy kto pokozaczy chlebem! O!

Cytat:
Ty już Hordy w to nie mieszaj

Ty "ty" w to nie mieszaj ty ty ty.... ty zboczencu ty!

Cytat:
Może oni po prostu potrafią tylko poddać wojnę, a teraz kiedy wygrali nie wiedzą co z tym fantem zrobić?

AAA nieeeeeee! wygraliśmy!!!!! matko jedyna uciekajcie ARMAGEDOOOOON! :D

Irmo
Zasłużony dla Rivangoth

Piwa: 40/61

Zloto
Wysłany: 2010-01-04, 20:36    [Cytuj]

A ja was nie rozumiem Piraci. Skoro chcecie rewanżu, a Emil się obija i nie kończy wojny, to dlaczego sami nie klikniecie 'Zakończ'? Co za różnica, kto kliknie? W końcu nie skapitulujecie, tylko zakończycie przegraną już(jak sami mówicie) wojnę.

Yarpen, nie zapominaj, że mają mnie, a ja wiem jak się kończy wojny! ;P
  Ferrońskie Diabły

[ ODPOWIEDZ ]