Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Emilka
2010-06-03, 00:57
[dyskusja] [dyskusja]Lothariańska Armia Ludowa
Autor Wiadomość
Melkor
(PMC) Eleint

Elf
Strażnik
Postawił 2 piw(a)

Zloto
Wysłany: 2009-12-18, 00:24    [Cytuj]

Z racji, że dyskusja jest jałowa i z goła o niczym pozwolę sobie zapytać:
skoro gildia można by powiedzieć, jako ogłoszenie (bo jeszcze (wczoraj) nie powstała w grze) została usankcjonowana na forum, to czemu i kto wygasił ogłoszenie ? [brak odpowiedzi na pytanie, "czemu/dlaczego/why" dopuszczam tylko w wypadku interwencji autora, nie związanej z brakiem dystansu do życia, a przede wszystkim przeszłości o której nic nie wiedzą co poniektórzy tak zajadle walczący]
Jak chcecie się dalej wykłócać to wasz problem, problem, bo inna rzecz pamięć i nauka z historii, a inna szukanie dziury w całym i szkalowanie każdej inicjatywy, której jak się wydaje nie chcecie zrozumieć, ale nie widzicie problemu, żeby po niej deptać, chociaż na dzień dzisiejszy jest niegroźna i nie zakłada być [w sensie rzeczywistym, propagandowym, czy czego sobie jaśniepany zażyczą]... nie, nie chce słuchać o dzieciństwach tyranów.
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]

Emilka
Community Manager
Księżycówka

Valkiria Dinn
Elf
?owca
Piwa: 37/11

Zloto
Wysłany: 2009-12-18, 02:01    [Cytuj]

A może to jest interwencja administratorów forum? Może sobie oni nie życzą takich ogłoszeń? Nie wiem poczekajmy zobaczymy co jest nie tak.

Yarpen
Siepacz HSP

Rio Watershadow
Mroczny Elf
Berserker

Youri Watershadow
Piwa: 6/33

Zloto
Wysłany: 2009-12-18, 11:33    [Cytuj]

Wiedziałem że o czymś zapomniałem ;) Może to dla tego że myślałem że nawet nikt nie zauważy.
Sam wygasiłem temat wiec mi się tu nie burzyć na administracje ;P a ogłoszenie chyba było w porządku bo nie dostałem żadnych wytycznych od administracji żeby coś zmienić ;)

W związku z brakiem czasu w ostatnich dniach po prostu nie bede zakładał tej gildii, jeśli ktoś inny chce sie tego podjąć to prosze bardzo. I tak mam już ciekawszy pomysł ;P

Kolejnym powodem jest niepowstanie TKNu, miał to być główny przeciwnik, a teraz cało polityka się sypła ;P bo gdzie ja teraz znajde takiego przeciwnika?

Ogólnie jeśli chodzi o server retro to najbardziej mi się podobał pomysł Bolivara żeby były tam tylko cztery zasłużone "stare" gildie. A takie twory jak LAL nie powinny powstawać na tym serverze, lepiej niech ten pomysł poczeka na s2 lub s1. Posiedze sobie dłużej w TSR, tam mi sie zawsze najbardziej podobało.

.....:::::Grow In Power:::::.....
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]
  Turkusowa Szkoła Rycerska

[ ODPOWIEDZ ]