Z racji, że dyskusja jest jałowa i z goła o niczym pozwolę sobie zapytać:
skoro gildia można by powiedzieć, jako ogłoszenie (bo jeszcze (wczoraj) nie powstała w grze) została usankcjonowana na forum, to czemu i kto wygasił ogłoszenie ? [brak odpowiedzi na pytanie, "czemu/dlaczego/why" dopuszczam tylko w wypadku interwencji autora, nie związanej z brakiem dystansu do życia, a przede wszystkim przeszłości o której nic nie wiedzą co poniektórzy tak zajadle walczący]
Jak chcecie się dalej wykłócać to wasz problem, problem, bo inna rzecz pamięć i nauka z historii, a inna szukanie dziury w całym i szkalowanie każdej inicjatywy, której jak się wydaje nie chcecie zrozumieć, ale nie widzicie problemu, żeby po niej deptać, chociaż na dzień dzisiejszy jest niegroźna i nie zakłada być [w sensie rzeczywistym, propagandowym, czy czego sobie jaśniepany zażyczą]... nie, nie chce słuchać o dzieciństwach tyranów.
Wiedziałem że o czymś zapomniałem Może to dla tego że myślałem że nawet nikt nie zauważy.
Sam wygasiłem temat wiec mi się tu nie burzyć na administracje a ogłoszenie chyba było w porządku bo nie dostałem żadnych wytycznych od administracji żeby coś zmienić
W związku z brakiem czasu w ostatnich dniach po prostu nie bede zakładał tej gildii, jeśli ktoś inny chce sie tego podjąć to prosze bardzo. I tak mam już ciekawszy pomysł
Kolejnym powodem jest niepowstanie TKNu, miał to być główny przeciwnik, a teraz cało polityka się sypła bo gdzie ja teraz znajde takiego przeciwnika?
Ogólnie jeśli chodzi o server retro to najbardziej mi się podobał pomysł Bolivara żeby były tam tylko cztery zasłużone "stare" gildie. A takie twory jak LAL nie powinny powstawać na tym serverze, lepiej niech ten pomysł poczeka na s2 lub s1. Posiedze sobie dłużej w TSR, tam mi sie zawsze najbardziej podobało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum