O tym samym problemie pisał Drizzt ale jego temat jest zamknięty a odpowiedzi ni chuchu, więc powtórzę: dlaczego nie mogę się zalogowaniem na konto z zeszłych er, dla informacji dodam że bot twierdzi iż konto o takim loginie i emailu nie istnieje a utworzyłem je w czerwcu 2006 r, ostatnio nie grałem co prawda obek się skończył w kwietniu więc został mieszkaniec i parę groszy do wykorzystania, proszę o informacje dlaczego zostało usunięte i do kogo mam się zgłosić aby zostało przywrócone?
Mój login to Mirmit
Tia ktoś z teamu się chwalił że miał jakąś kopię więc co się zrobił że się z...nierobiło?
Yyyy odwołuję pytanie zapomniałem że to Wojownicy
A jak sprawa wygląda z odzyskaniem mieszkańca i kasą na koncie pewnie tak samo bo wszystkie konta poleciały?
Konto należy założyć ponownie.
Z powodu padu starego serwera przywrócenie danych było niemożliwe. Pozatym dane te są własnością Wojtka. Zauważ, że konto miałeś w grze Wojownicy. Tymczasem gra, która obecnie działa nazywa się Seavran: Wojownicy. Zmieniła się nazwa, zmienili się współwłaściciele i tak naprawdę zmieniła się gra. Przemyśl więc do kogo możesz pisać z pretensjami i tak właściwie z jakimi?
Kherehabath sam wiesz jak było z prawami do nazwy o zmianie linku do gry w połowie rozgrywki nie będę wspominał, ale z twoich słów zrozumiałem że prawa do kodu gry nie są już wyłączną własnością Wojtka ale się porobiło
W momencie kiedy gra była wskrzeszana przez obecny zespół nie mieliśmy dostępu do bazy danych starej gry. I wątpliwe było czy mieć kiedykolwiek będziemy. Gra ruszyła więc pod nową nazwą i nową administracją a konta należało założyć ponownie.
Trudno, byśmy brali odpowiedzialność za coś na co wpływu ani do czego dostępu nigdy nie mieliśmy. Odzyskanie bazy zaś nastąpiło sporo po ponownym otworzeniu gry i jak napisał Khere, baza owa jest własnością Wojtka, a nie nowego zespołu. W grę więc nie wchodziło już w ogóle przywracanie starych kont, nie tylko ze względu na trudności techniczne.
Tak więc jeśli chodzi o kwestie zwrotu funduszy z konta w grze "Wojownicy" możesz się kontaktować z Wojtkiem, który rozpatruje takie wnioski.
Phil dzięki za rzeczową odpowiedź, ale jednak po wyklikaniu tur i rozglądnięciu się po tym co gra obecnie ma do zaoferowania skasowałem postać
A co do kontaktów z Wojtkiem wieść gminna niesie że dalej jest poza zasięgiem sieci internetowej a i mnie się nie che czekać miesiące na załatwienie tej sprawy
Zawsze znajdzie się ktoś komu gra i panujący system nie będzie odpowiadał. Taki kraj Wolna wola
Z swojej strony pozdrawiam i życzę miłego klikania w jakąś bardziej wciągającą klikankę przez przeglądarkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum