Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Khhagrenaxx
2009-11-19, 11:00
Logowanie na konto z zeszłych er
Autor Wiadomość
Silgor

Zloto
Wysłany: 2009-07-15, 18:39   Logowanie na konto z zeszłych er [Cytuj]

O tym samym problemie pisał Drizzt ale jego temat jest zamknięty a odpowiedzi ni chuchu, więc powtórzę: dlaczego nie mogę się zalogowaniem na konto z zeszłych er, dla informacji dodam że bot twierdzi iż konto o takim loginie i emailu nie istnieje a utworzyłem je w czerwcu 2006 r, ostatnio nie grałem co prawda obek się skończył w kwietniu więc został mieszkaniec i parę groszy do wykorzystania, proszę o informacje dlaczego zostało usunięte i do kogo mam się zgłosić aby zostało przywrócone?
Mój login to Mirmit
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM]

Irmo
Zasłużony dla Rivangoth

Piwa: 40/61

Zloto
Wysłany: 2009-07-15, 18:42    [Cytuj]

Wszystkie konta zostały wykasowane, jako że mamy w sumie nową grę. Trzeba założyć od nowa.
  Ferrońskie Diabły

Silgor

Zloto
Wysłany: 2009-07-15, 18:52    [Cytuj]

Tia ktoś z teamu się chwalił że miał jakąś kopię więc co się zrobił że się z...nierobiło?
Yyyy odwołuję pytanie zapomniałem że to Wojownicy :ralz:
A jak sprawa wygląda z odzyskaniem mieszkańca i kasą na koncie pewnie tak samo bo wszystkie konta poleciały?

Kherehabath

Kherehabath
Piwa: 47/48

Zloto
Wysłany: 2009-07-15, 18:52    [Cytuj]

Konto należy założyć ponownie.
Z powodu padu starego serwera przywrócenie danych było niemożliwe. Pozatym dane te są własnością Wojtka. Zauważ, że konto miałeś w grze Wojownicy. Tymczasem gra, która obecnie działa nazywa się Seavran: Wojownicy. Zmieniła się nazwa, zmienili się współwłaściciele i tak naprawdę zmieniła się gra. Przemyśl więc do kogo możesz pisać z pretensjami i tak właściwie z jakimi?

Silgor

Zloto
Wysłany: 2009-07-15, 19:06    [Cytuj]

Kherehabath sam wiesz jak było z prawami do nazwy o zmianie linku do gry w połowie rozgrywki nie będę wspominał, ale z twoich słów zrozumiałem że prawa do kodu gry nie są już wyłączną własnością Wojtka ale się porobiło :shock:

Phil

-
Piwa: 275/41

Zloto
Wysłany: 2009-07-16, 08:54    [Cytuj]

Witam.

W momencie kiedy gra była wskrzeszana przez obecny zespół nie mieliśmy dostępu do bazy danych starej gry. I wątpliwe było czy mieć kiedykolwiek będziemy. Gra ruszyła więc pod nową nazwą i nową administracją a konta należało założyć ponownie.

Trudno, byśmy brali odpowiedzialność za coś na co wpływu ani do czego dostępu nigdy nie mieliśmy. Odzyskanie bazy zaś nastąpiło sporo po ponownym otworzeniu gry i jak napisał Khere, baza owa jest własnością Wojtka, a nie nowego zespołu. W grę więc nie wchodziło już w ogóle przywracanie starych kont, nie tylko ze względu na trudności techniczne.
Tak więc jeśli chodzi o kwestie zwrotu funduszy z konta w grze "Wojownicy" możesz się kontaktować z Wojtkiem, który rozpatruje takie wnioski.
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [WWW]

Silgor

Zloto
Wysłany: 2009-07-16, 16:51    [Cytuj]

Phil dzięki za rzeczową odpowiedź, ale jednak po wyklikaniu tur i rozglądnięciu się po tym co gra obecnie ma do zaoferowania :ralz: skasowałem postać ;P
A co do kontaktów z Wojtkiem wieść gminna niesie że dalej jest poza zasięgiem sieci internetowej ;) a i mnie się nie che czekać miesiące na załatwienie tej sprawy 8-)

Irmis

Yaya Worobij Miomate
Piwa: 75/27

Zloto
Wysłany: 2009-07-21, 16:00    [Cytuj]

Questy przecież są.

Bolivar

brak
Piwa: 94/38

Zloto
Wysłany: 2009-07-21, 16:21    [Cytuj]

Irmis, przecież widzisz, że to taki człowiek który lubi narzekać. Niech sobie ponarzeka - może mu się poprawi humor?

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
vallo
Kherehabath

Kherehabath
Piwa: 47/48

Zloto
Wysłany: 2009-07-21, 19:55    [Cytuj]

Zawsze znajdzie się ktoś komu gra i panujący system nie będzie odpowiadał. Taki kraj ;P Wolna wola ;)
Z swojej strony pozdrawiam i życzę miłego klikania w jakąś bardziej wciągającą klikankę przez przeglądarkę.

[ ODPOWIEDZ ]