Azareus, druga walka była wygrana fuksem, bo przewagi jako takiej nie miałem (a jeżeli nawet to nikłą), a poza tym łowcy obecnie bardziej prą na dmg niż na atak, przez co upodabniają się do barbów, z którymi nawet mi idzie.
Pomóż zrealizować marzenia starego krasnoluda i dostać mu się na #1 wojo-lam pre ery. Trenuj z: Darodc Tępy
MG (muzyka w tle)Najdzielniejszy z dzielnych, o, dzielny Glognar I ! Odważnie podkulił ogon i uciekł z pola walki! O dzielny, dzielny Glognar I ! (z oddali) Wcale nie uciekłem!
MG Walka została zakończona
Eh, co do walki mojej z Puniem - znów to się przydarza. Z Tańczącą było tak samo... najważniejsza walka wojenna i mam pecha jak cholera (ja trafiam za mało, przeciwnik za dużo ). No, ale trzeba przyznać, że niezły z niego najm jest (chociaż nie wiem a jakim stopniu dzięki alchemikowi ). Niemniej chylę czoła .
A co do nudów - tak to jest jak Wodza nie ma przez jakiś czas - żołnierze zaczynają chlać i się żadnemu nie chce tyłka ruszyć do szturmu . Ale spokojnie, kogoś tam jeszcze do tego waszego Gaju wyślemy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum