Cóż, ja należę do osób znających treść smsa... Nie znam Drizzta, znam tylko Bolivara i moja opinia może być mocno subiektywna, ale wiedząc, co Drizzt napisał, zwyczajnie obawiałabym się zachowań takiej osoby na zlocie...
Dochodzę do wniosku, że nie ma sensu męczyć forumowiczów tą sprawą. Zamknę temat i będą wam życzył miłej zabawy na zlocie. Mimo braku mojej obecności tam postaram się tak jak dalej pomóc wam w załatwianiu spraw z Leśniczym.
Miłej zabawy.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Bolivarze wiesz że ja się na to nie zgadzam że cię nie będzie na zlocie? Wiesz że nie ma takiej opcji że strzelisz focha i nie przyjedziesz? Nie, ja cię przekonam że warto przyjechać na zlot choćbym miał dzwonić do ciebie co dziennie aż w końcu przestałbyś odbierać moich telefonów. Ja wiem że to z tobą i Drizztem da się załatwić jak facet z facetem i ja wiem że udałoby mi się to zrobić na zlocie. Drizzt jest jaki jest ale Bolivarze czy chcesz przez niego i tylko przez niego opuścić zlot co jest organizowany raz do roku? Przypomnij sobie pierwszy zlot i chociażby mnie jak pisałem ci że nie chcę jechać na zlot bo będą tam ludzie z tknu? pamiętasz co mi wtedy pisałeś?
Ja będę szukał ugody w tej sprawie do pierwszego dnia zlotu i wierzę że uda mi się was jakoś pogodzić na okres zlotu.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Emil, nie drąż już tego tematu - ja nie mam ochoty spotykać się z Drizztem. Gość przesadził i na tym kończę sprawę. Jeżeli on jedzie to ja nie mam ochoty siedzieć z nim przy jednym ognisku/grillu - przepraszam, ale to nie dla mnie.
Proszę, nie pisz dalej w tym temacie nie ma sensu.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum