hmm Mam konto od 1 ery, na nim kasę, obywatela do 2011, na nim zastrzeżone imiona, ta era to są wojownicy czy inna gra, bo nie mogę się zalogować na swoje konto o co c'mon????
Dobra, ale skoro została ta sama nazwa, to i kasa nie powinna przepadać, bo nowy Team, ogłosił się spadkobierca starych wojów, to i stare umowy powinny być respektowane. Kto mi odda pieniądze??
Jak Idea się zamieniała w Orange, to mi nikt telefonu i darmowych minut nie odbierał. Mocno się zdziwiłem. Jeszcze pewnie ktoś używa mojego zarezerwowanego imienia
. Tam gdzie jest kasa tam się już takich jaj nie robi. Przedszkole się skończyło w dniu pierwszych wpłat na obywatela.
Raczej dasz rade zrobic swojego 'Drizzta" bo ten drugi ma ten dopisek 'Do'Urden" rezerwacji chyba teraz nie ma, albo nie jestem zorientowany. Zas dane na starym serwerze są ponoc nie do odzyskania, bo firma nie chce Wojtkowi oddac danych.
Dobra, ale skoro została ta sama nazwa, to i kasa nie powinna przepadać, bo nowy Team, ogłosił się spadkobierca starych wojów, to i stare umowy powinny być respektowane. Kto mi odda pieniądze??
Jak Idea się zamieniała w Orange, to mi nikt telefonu i darmowych minut nie odbierał. Mocno się zdziwiłem. Jeszcze pewnie ktoś używa mojego zarezerwowanego imienia
. Tam gdzie jest kasa tam się już takich jaj nie robi. Przedszkole się skończyło w dniu pierwszych wpłat na obywatela.
Ogłosił się spadkobiercą nowych Wojów? Gdzie? raczej ciągle pisze, że odcina się od tego co było wcześniej...
Jeżeli masz jakieś pretensje i zastrzeżenia to możesz porozmawiać o tym z Wojtkiem - on był osobą odpowiedzialną za Wojowników. Obecne osoby tworzące grę odcinają się od tego co było wcześniej i nie biorą odpowiedzialności za zobowiązania Wojtka.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Ogłosił się spadkobiercą nowych Wojów? Gdzie? raczej ciągle pisze, że odcina się od tego co było wcześniej...
Jeżeli masz jakieś pretensje i zastrzeżenia to możesz porozmawiać o tym z Wojtkiem - on był osobą odpowiedzialną za Wojowników. Obecne osoby tworzące grę odcinają się od tego co było wcześniej i nie biorą odpowiedzialności za zobowiązania Wojtka.
Tak jest najprościej, jednak przejmując bazę klientów zobowiązania pozostają czy będziesz pisał, że się odcinasz czy nie .
Pisze się najpierw a nie pierw . To po pierwsze. Po drugie za dużo tego do czytania i jest to nieczytelne. Po trzecie taka bazę, że używacie nazwy i forum gdzie zrzeszeni byli gracze wojowników.; Wiec nie bądź hipokryta i nie kłóć się ze mną dla zasady. 90% graczy gra tylko dzięki poprzednim wojom. I o tej realnej bazie klientów mówię.
Jak zwykle...
Nazwa: Seaveran: Wojownicy - na prośbę kilku osób. Pierwotnie nazwa miał być inna.
Forum: skin został przygotowany przez Ralza.
Hipokryta - cóż właśnie mu odpowiadam.
Ludzie: graja dzięki znajomym.
Nie chce ci się czytać: mi nie będzie chciało się na kolejne posty odpowiadać.
Jeżeli masz do kogoś pretensje - telefon do Wojtka masz.
Dobra nie chce mi się z Tobą kłocić, bo wiem jaki jestes zażarty, byle Twoje na wierzchu hehehe
Prawda jest taka, że zasady walki (czyli kod w części), popularnośc i ludzie są ze starych wojów. jakiekolwiek bys nie wymyslałem grafomańskie dyrdymały to i tak nie bedziesz miał racji .
JESTES MA?YM CZ?OWIECZKIEM JEDYNE CO MOŻESZ ZROBIC JAK JUŻ NIE MASZ ARGUMENTÓW TO WYSTAWIć MI WARANA, BANA LUB SKASOWAC POST, KTÓRY CI NIE ODPOWIADA. ŻA?OSNE HEHEHEHEHEHHE
WARAN ZA PROWOKOWANIE I OBRAŻANIE HEHEHEHEHE
FASZYZM PE?NA GęB? TUTAJ PANUJE. ZMYWAM SIę HEHEHE
zaraz zaraz zaraz, ja tu chyba czegoś nie kapuje, w 2004 "kupiłeś" (albo załatwiłeś jakimś sposobem) płatne konto obywatela a gdy nad projektem przejęli kontrole inni ludzie niż wojtek który zaniechał tego a oni stworzyli na pomyśle lecz innym kodzie 'seavran' rościsz sobie prawo do czegoś co miałeś tam? chyba jesteś niepoważny i to jak na taki wiek, nie znam cię ale po zachowaniu w stosunku do przedstawianego wieku można wywnioskować wiele, nie wszystko pisząc a przynajmniej to co oczywiste jednak co ja powiem
wyznaj nam jakie to były ogromne pieniądze które straciłeś
kolejna sprawa czy przypadkiem w regulaminie nie było wzmianki że jeżeli coś się stanie, nie mamy prawa rościć sobie praw do tego co mamy na koncie (postaci, przedmiotów, obka, wysłanej kasy?) ?
kolejna sprawa
Cytat:
ta era to są wojownicy czy inna gra
jak już się powinieneś domyślić, a nie wiem czy tak jest uproszczę ci to, tak to jest 'inna' gra
jeżeli grałeś kiedyś w mario, a inna firma wykupi sobie prawo do nazwy, stworzy grę platformową opartą na tej samej zasadzie co mario, nazwie ją podobnie jednak nie będziesz sterował już tytułowym mario a jakimś innym zgredem to czy jest to to samo?
_________________ We're all mad here... You fight to live, I live to fight...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum