Osobiście Sziluś rozumiem jak najbardziej. Zdjątka robiłem z czystej, bucowej przekory, ale jak widać, nie ukazały się Właściwie, to tylko Szilce zrobiłem, bo i tak byłem pewien, że nie wyjdą - mój aparat źle znosi półmrok - nie pomyliłem się.
A Causik... Żetem nazywałeś Żeta, Khere i mnie. Oczywiście jesteśmy do siebie tak w cholerę podobni
Sziluś, daj zdjęcie garba Bo nie każdy wie o co chodzi.
Zresztą tematów i dyskusji było tyle... Było o grze, przekonaniach, spiskach, nawet o średniej wieku na spotkaniu i zlocie
Tak sie zastanawiam czy ta wymiana okryć większych nie poszła na szerszą skalę, bo ja nie miałam polarka tylko granatową, zapinaną bluze z kapturem, pytanie do Causa czy tą właśnie bluze ma i w takim bądź razie jeśli czarny polar przez nas zabrany nie jest Jego to czyj?
Drizzt to co "nowi" nazywają zlotem to było spotkanie, a skoro nie przyszedłeś (i to napić się z Philem, Żetem i Ceresterem) to już Twoja sprawa . Może do zlotu będziesz musiał poczekać a może nie - nie wiadomo.
wystarczyła wysłać smsa k... prawie wszyscy maja do mnie tel.
No to skoroście już potrzeźwieli to teraz ja.
Mniej więcej w okolicach 14-18 lipca będziemy z Irmisem w Krakowie i chętnie byśmy się spotkali z bracią wojową nie tylko GWńskiej proweniencji.
Jakby kto chętny był się z nami spotkać*, napić*, zabić*, zgwałcić* to niech ślad jakiś zostawi, wtedy się zacznie nad lokalem myśleć.
*niepotrzebne skreślić, działa w obie strony
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum