Ksawersis
Człowiek
Mnich
Zloto
Wysłany: 2009-03-29, 17:32
Nie no , akurat ja na forum jakoś żyłem [ no może dyszałem heh ] no i " ten Lacert " to był Glowar [ lvl > 350 ] , a ja Ksawersis jak wiadomo [ >300 , <350 lvl , ale bliżej 350 z tego co pamiętam ] . Oprócz nas był kiedyś spoko Okurtos , ale nagle kolo przepadł [ z niewiadomych mi przyczyn usunął postać ] , a był najlepszy levelem z nas . Ja z Glowarem byliśmy również respektowani . No i w ogóle to klasyfikowałbym nas jako dobrze prosperującą organizację .
_________________ Ja lubię po prostu pomagać... najczęściej szczęściu !!!
Ksawersis
Człowiek
Mnich
Zloto
Wysłany: 2009-03-30, 18:11
A i dodam coś o naszym składzie w I erze drugiego wydania . Mieliśmy również Avernastera , który był pierwszy w rankingu najskuteczniejszych [ 100 % ] , Napyra będącego w top 50 najbogatszych , ja pod koniec awansowałem do ZTM , a Glowar od kilku z rzędu turnieji trzymał się w ZT [ oscylował koło 8 miejscem . No i to by było na tyle chyba a propo naszych I erowych " sław " !
_________________ Ja lubię po prostu pomagać... najczęściej szczęściu !!!
Ranking najbogatszych... Czyli najwięksi skąpcy, którzy nie dają na gildię albo nie chce im się ulepszać przedmiotów...
Rankingu najskuteczniejszych nie przypominam sobie w Wojach... Inna sprawa to co za problem. Atakuję 20 poziomów poniżej swojego poziomu i mam skuteczność 100%
Glowar. Niech no zgadnę... Był w tym ZT gdy era się oficjalnie skończyła i mało kto grał?
A teraz dla porównania takie Zjawy z Innsh. Ilość członków? Około 20. Większość członków w top 50. Bez przerwy ktos z nas był w topie najwyższego turnieju(jaki się odbywał)... Prawda jest taka że jeśli ktoś nie zaistnieje w grze, oraz na forum to nikt nie będize o nim pamiętał. A domaganie się na siłę poklasku ma raczej efekt odwrotny.
Ranking ma dwie strony medalu. W top 50 byli tez tacy co uprawiali 'gołodupstwo" i zdobywali 100k expa na treningach. ja tu szukania poklasku nie widze. Zadał pytanie, dołączył ankietę i tyle. Chciał znać opinię, to ja poznaje. ich wina że grali w wojów dalej, kiedy innym się już nie chciało Dla jednego zarobić 1000zł to powod dla dumy, dla innego milion na koncie to powód do wstydu. takie życie
Co nie zmienia faktu, że zawsze się śmiałem z ludzi w top bogatych bo tam siedziały osoby mało pojęte, które myślą że coś zyskają na trzymaniu kasy. A ranking najskuteczniejszych nigdy nie był prawdomówny- jak grałem w post erze to jeden z członków BłSR miał ode mnie znacznie wyższy procent a i tak dostawał ode mnie regularne baty (to na tych niższych lvlach kiedy jeszcze klasy nie są aż tak znaczące).
Pomóż zrealizować marzenia starego krasnoluda i dostać mu się na #1 wojo-lam pre ery. Trenuj z: Darodc Tępy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum