Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Gwardzista
2009-04-23, 07:48
Ankieta o GZKB .

Czy ktoś kojarzy Głosicieli Zapomnianego Kultu Błękitu ? ;]
Tak
14%
 14%  [ 8 ]
Nie
64%
 64%  [ 37 ]
Prawie :P
21%
 21%  [ 12 ]
Głosowań: 57
Wszystkich Głosów: 57

Autor Wiadomość
Ksawersis
Xaf

Ksawersis
Człowiek
Mnich
Postawił 7 piw(a)

Zloto
Wysłany: 2009-03-30, 18:01   

Chciałem jeszcze przeprosić ! Mianowicie za to , że nie ma odpowiedzi : " Ależ oczywiście , któż by nie znał tegoż legendarnego składu szlachetnych wojowników " ;] , czy coś w ten deseń.
A tak poważniej to dzięki Azareus i Arnatos za ciepłe słowa ! No i chciałem sprostować wypowiedź Twoją Az . W V erze spokojnie bylibyśmy nie najgorszą gildią , gdyby nie fakt , iż tamtejszy mistrz [ tak , muszę się przyznać , w pewnym momencie grania przekazałem mistrzostwo Karsznickusowi ] podczas małego spięcia ( byłem po jego stronie , lecz grałam widocznie zbyt mało czytelnie dla niego ) , no i on zmienił mistrza na " lukaszka " bodajże , który nie grał od długiego czasu . W taki oto sposób nasza organizacja rozpadła się , mimo iż mieliśmy naprawdę ludzi silnych , którzy po moich zachętach przechodzili z naprawdę dobrych gildii [ takich jak Smoczy Kieł , czy GK ] . To spięcie polegało na tym , że Karsznickus na informatyce zalogował się na Wojów , a jeden z " kumpli " podejrzał hasło . Ja wtedy chcąc uratować jego postać [ za czym idzie również istnienie naszej gildii ] podszedłem do niego i " knując " z nim co by tu zrobić , by zrobić jak największą szkodę Karziolowi . Oczywiście sprytnie zniechęcałem ich od usunięcia , a zachęcałem [ z powodzeniem ] do rozwijania budowli w gildii , a on myślał , że wyrzuca mu pieniądze w błoto . No i dalej to było tak , jak napisałem powyżej ...

http://ksawesis.mybrute.com
Ostatnio zmieniony przez Ksawersis 2009-03-30, 18:04, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]

Azareus
Zasłużony dla Rivangoth

Brak
Piwa: 193/62

Zloto
Wysłany: 2009-03-30, 18:04   

Mała uwaga - nie tłumacz się ze sporów wewnątrzgildyjnych bo traci się wiarygodność ;p Rozłam to rozłam, grunt aby się pozbierać i mieć poczucie odpowiedzialności za swój twór w sieci ;p

Ksawersis
Xaf

Ksawersis
Człowiek
Mnich
Postawił 7 piw(a)

Zloto
Wysłany: 2009-03-30, 18:16   

No w sumie dało to się opisać krócej ;p . Np. tak : " w V erze byliśmy bractwem , a z powodów technicznych o mały włos nie awansowaliśmy do miana gildii " .
No , da się krócej ! ;]

http://ksawesis.mybrute.com

Glowar
UW - User Walczący

Glowar
Mroczny Elf
Barbarzyńca
Otrzymał 1 piw(a)

Zloto
Wysłany: 2009-04-01, 18:00   

Taa, mało kto o nas słyszał. Być może to z powodu nie dobicia na 450 level lub dlatego że mało kto grał w wojnach pełnych błędów
(poza GZKB). Nieważne. Teraz zaczynamy równo ze startem, więc zapowiadają się ciekawe turnieje i wojny.

Marduk
Obszczymurek

Piwa: 3/3

Zloto
Wysłany: 2009-04-01, 18:51   

Cos tam sie obilo o uszy :)

[ ZAMKNIĘTY ]