Nie wiem jak jest w tym roku (to musi potwierdzić Emil), ale w poprzednich nikogo nie wyrzucaliśmy. Inna sprawa, że strasznie to miesza we wszelkich planach i kosztach...bo jak zaplanować ile należy wydać kasy na dzika czy inne duperele jak nie wiesz dokładnie ile osób jedzie.
_________________ Powoli składam klocki z których zbuduję wieżę i jako wiekowy człowiek spojrzę z niej na świat.
Całkiem możliwe, że i ja pojawię się na zlocie. Jeżeli będą problemy z podziałem kosztów jak zapowiem się za późno to mogę zrezygnować z tych atrakcji Nie chcę obiecywać przyjazdu bo nie wiem czy dam radę. Mam zamiar jakąś robotę załapać już normalną więc nie wiadomo jak z wolnym będzie Chociaż na taki łikend to czemu nie. Np godziny z czwartku i piątku nadrobię w inne dni Miejmy nadzieję, że pracodawca będzie miły kimkolwiek on/ona będzie
Bolivar dziś dzwonił do Leśnika w celu potwierdzenia terminu oraz dopytania się o ceny.
Dzik wyniesie nas około 400zł. Będzie możliwość zamówienia sobie u Leśniczego Księżycówki ceny jeszcze nie znam. Chyba to wszystko co miałem napisać Zaliczki będę zbierał od poniedziałku i w poniedziałek podam numer konta. Zaliczka to 50% ceny za pobyt ale o tym w innym temacie w poniedziałek.
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Ludzi w morde jeza nie ma nikt kontaktu z tymi co robili rok temu ?? przeciez jesli ktos robil to znacie jakosc roboty i w oogle jesli sie podobalo to ok jesli nie to szukac trza dalej ale niech ktos sie ruszy. Sam bym sie ruszyl ale u mnei w miescinie nawet takeigo czegos nei ma jak drukarnia podkoszulek czy czego kolwiek a w wiekszych miastach to mozna i isc do producenta pomacac koszulke i w ogole kto pojdzie to zalatwic stawiam dobra flaszke bo iwdze ze nic innego nei skutkuje tylko przekupstwo
jeszcze Jennahan dał ofertę kolegi która jest tańsza o parę zł na koszulce ale mial potwierdzić czy naprawdę jest taka sama pod względem koszulek i nadruków ale milczy
cena dla mnie nie gra roli tylko chciałbym mieć koszulkę nawet jeśli miałbym za nią zapłacić ze 100zł. Ja nie wiem szukacie ofert najtańszych a na końcu okaże się że koszulek w ogóle nie będzie i będzie lipa. No ale nie mój to interes
_________________ [center]Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia.
Kherehabath
Zloto
Wysłany: 2009-06-17, 12:53
Cytat:
cena dla mnie nie gra roli tylko chciałbym mieć koszulkę nawet jeśli miałbym za nią zapłacić ze 100zł. Ja nie wiem szukacie ofert najtańszych a na końcu okaże się że koszulek w ogóle nie będzie i będzie lipa. No ale nie mój to interes
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum