koszulka 165 g/m2
10-20szt = 28zł; powyżej 20szt = 25zł
koszulki ok. 200 g/m2:
10-20szt = 29zł; powyżej 20szt = 26zł
koszulki Baseball (rekawki w innym kolorze),165 g/m2:
10-20szt = 32zł; powyżej 20szt = 29zł
koszulka przod wg wzoru a na plecach tylko nick
koszulki Baseball (rekawki w innym kolorze),165 g/m2:
10-20szt = 29zł; powyżej 20szt = 26zł (cena lekko moze byc wyzsza ale to nie wiecej niz koszulka baseball ta zlotowa - zalezy jaka bedzie wielkosc napisu na plecach)
liczba bedzie liczona lacznie wiec mozemy wzisc 5 takich 5 takich a 15 innych i mamy juz ta nizsza cene
jeszcze czekam na odpowidz na kolejnego maila by wszystko miec potwierdzone i wstawie pelny opis ze zdjeciami
Czy ja mogę prosić aby największym napisem na koszulce był adres gry? Sądzę, że to niezła promocja. Często się po mieście przechadzam w tej koszulce i wolałbym aby www.wojownicy.eu najbardziej rzucały się w oczy
koszulka 165 g/m2
10-20szt = 26zł; powyżej 20szt = 22zł
koszulki ok. 200 g/m2
10-20szt = 27zł; powyżej 20szt = 24zł
napewno nadruki sa liczone przod tyl i rekawek czy jest to na zasadzie ze na a4 tylko ?
pytam bo pare ofert juz widzialem za takie ceny i potem sie okazywalo ze koszulka sie robi za 40 zl bo przod potrzeba a3 rozmiar foli tyl tak samo i do tego na rekawku.
koszulka 165 g/m2
10-20szt = 26zł; powyżej 20szt = 22zł
koszulki ok. 200 g/m2
10-20szt = 27zł; powyżej 20szt = 24zł
napewno nadruki sa liczone przod tyl i rekawek czy jest to na zasadzie ze na a4 tylko ?
pytam bo pare ofert juz widzialem za takie ceny i potem sie okazywalo ze koszulka sie robi za 40 zl bo przod potrzeba a3 rozmiar foli tyl tak samo i do tego na rekawku.
ale jak za tyle to jak najbardziej warto brac tam
>Squo
pierwsze sa meskie i damski
te premium i baseball to tylko meski
Właśnie kurcze ja się chyba ruszę do kumpla z moją koszulką z zeszłego roku. Bo nadruki rozumiem tamtych rozmiarów mają być. Jeżeli coś się wtedy z ceną zmieni to się odezwę. Jeżeli faktycznie to a4 przekroczy to pewnie cena skoczy.
Cytat:
Powiedziałem o wszystkich nadrukach łącznie z tym na rękawku. Nawet wysłałem wygląd. Więc myślę, że będzie ok
ale pamietajcie ze jak mamy sie decydować na jakiegos dostawce to trzeba juz bo wykonanie takiej ilosci koszulek trwa dochodzi do tego czas na ewentualną dostawe koszulek i dobrze by bylo zeby w razie problemow bylo jeszcze troche czasu i trzeba pamietac o tym ze mosimy zebrac kase
KOSZULKA Baseball:
10-20szt = 32zł; powyżej 20szt = 29zł >>> Opcja koszulki zlotowej czyli przód tył grafiki oraz nick na rekawku
10-20szt = 29zł; powyżej 20szt = 26zł >>> Opcja koszulki przód tak jak koszulka zlotowa a naplecach tylko nick (jak na koszulkach piłkarskich)
KOSZULKA Baseball:
10-20szt = 33zł; powyżej 20szt = 30zł >>> Opcja koszulki zlotowej czyli przód tył grafiki oraz nick na rekawku
10-20szt = 30zł; powyżej 20szt = 27zł >>> Opcja koszulki przód tak jak koszulka zlotowa a naplecach tylko nick (jak na koszulkach piłkarskich)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum