a co to niby mialo byc to GPSKZ czy jak tam wy to zwiecie??
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Czasem odejście od tradycji jest jedynym sposobem aby zbudować coś więcej niż lepianka o ścianach uszczelnionych nawozem.
A tak poważnie to dlaczego aż tak zależy ci na zdaniu wszystkich dookoła, wierzysz w coś to się tego trzymaj - czasem cichy upór jest najlepszy.
Śmieszna to ankieta, w której jedną grupę ankietowanych stanowi tylko jej twórca.
A z czym mam to kojarzyć? Z kupą łajna, czy z grupą osób starających się zaistnieć w Seavranie? Ani z jednym, ani z drugim tego nie kojarzę, więc proszę o jakąś podpowiedź.
Gildia może nieznana ale to jeszcze nie powód by tu kogoś kamienować i obrażać.
Kto wie z takim zapałem to może jeszcze o nich usłyszymy. Jak dla mnie każdy kto ma zapał do grania w wojów i walczenia o dobre imię swojej gildii to swój chłop. Bo tacy ludzie tworzą tą grę w sporej części. A to że troszkę przesadził z tym tematem to jeszcze nie powód by obrażać w taki niegrzeczny sposób jego gidię.
Arnatos, przecież nie ważne co się mówi, ważne żeby mówić o gildii, czyż nie? Zapewniliśmy właśnie temu tworowi nieśmiertelność.
Nie wydaje mi się. Ten temat pewnie niedługo umrze śmiercią naturalną, a o gildii będziemy pamiętać tylko dlatego, że Ksawersis udziela się na forum. Tak więc nie nieśmiertelność, ale chwilową sławę. Chyba, że Ksawersis coś znowu wymyśli
Random
Berserker
Zloto
Wysłany: 2009-03-29, 21:48
Jak dla mnie to trochę żałosne... Ktoś na siłe chce zaistnieć, bo ludzie w innym temacie stwierdzili że wspomniana gildia jest mało znaczącym epizodem w Wojach... Co z tego że ktoś kojarzy, skoro jedyne kojarzenie to fakt że coś takiego było. I to wszystko. Jak wspomniano. Gildia nie zaistniała w realny sposób w grze ani na forum. Jeśli ktoś zna tą gildię to tylko dlatego że autor ankiety teraz co chwilę wspomina jej nazwę... Jak dla mnie bezsens...
Już wolałbym ankietę w stylu: który kolor gildii jest bardziej pedalski?
a) Błękitny
b) Bordowy
c) Turkusowy
d) Żółty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum