a co to niby mialo byc to GPSKZ czy jak tam wy to zwiecie??
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Czasem odejście od tradycji jest jedynym sposobem aby zbudować coś więcej niż lepianka o ścianach uszczelnionych nawozem.
A tak poważnie to dlaczego aż tak zależy ci na zdaniu wszystkich dookoła, wierzysz w coś to się tego trzymaj - czasem cichy upór jest najlepszy.
Śmieszna to ankieta, w której jedną grupę ankietowanych stanowi tylko jej twórca.
A z czym mam to kojarzyć? Z kupą łajna, czy z grupą osób starających się zaistnieć w Seavranie? Ani z jednym, ani z drugim tego nie kojarzę, więc proszę o jakąś podpowiedź.
Gildia może nieznana ale to jeszcze nie powód by tu kogoś kamienować i obrażać.
Kto wie z takim zapałem to może jeszcze o nich usłyszymy. Jak dla mnie każdy kto ma zapał do grania w wojów i walczenia o dobre imię swojej gildii to swój chłop. Bo tacy ludzie tworzą tą grę w sporej części. A to że troszkę przesadził z tym tematem to jeszcze nie powód by obrażać w taki niegrzeczny sposób jego gidię.
Arnatos, przecież nie ważne co się mówi, ważne żeby mówić o gildii, czyż nie? Zapewniliśmy właśnie temu tworowi nieśmiertelność.
Nie wydaje mi się. Ten temat pewnie niedługo umrze śmiercią naturalną, a o gildii będziemy pamiętać tylko dlatego, że Ksawersis udziela się na forum. Tak więc nie nieśmiertelność, ale chwilową sławę. Chyba, że Ksawersis coś znowu wymyśli
Jak dla mnie to trochę żałosne... Ktoś na siłe chce zaistnieć, bo ludzie w innym temacie stwierdzili że wspomniana gildia jest mało znaczącym epizodem w Wojach... Co z tego że ktoś kojarzy, skoro jedyne kojarzenie to fakt że coś takiego było. I to wszystko. Jak wspomniano. Gildia nie zaistniała w realny sposób w grze ani na forum. Jeśli ktoś zna tą gildię to tylko dlatego że autor ankiety teraz co chwilę wspomina jej nazwę... Jak dla mnie bezsens...
Już wolałbym ankietę w stylu: który kolor gildii jest bardziej pedalski?
a) Błękitny
b) Bordowy
c) Turkusowy
d) Żółty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum