Wydaje mi sie ze ktos korzysta z jakiegos buga, albo ja czegos nie wiem.
Zaatakowal mnie berek majacy 822 pancerza i 28-37 obrazen na poziomie 46.
zsumowalem wszystkie sprzety dajace max pancka i wyszlo mi 664, dajmy na to jeszcze 20 z profitu, razem 684. Nie sumowalem tarczy bo przy takich obrazeniach raczej nie ma tarczy zalozonej.
berek z 822(73%)
mnich z 851(57%)
ogolnie nie wiem skad oni wzieli tyle pancerza, a w przypadku berka takze % ochrony.
Wiesz to nie bug tylko sprzęt, widzę postacie które mają juz sporo ponad 900 pancka
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Próbowałem grać panckowym bersem na s1 jednak przekonałem się, że standardowa droga jest skuteczniejsza i mimo, że postać jest trochę zepsuta to nie narzekam.
Powodzenia Maniaku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum