_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2009-06-30, 13:44, w całości zmieniany 1 raz
Ja też na dobrą sprawę chciałem mieć Phil O'Daerin ale niestety
Jednak to dobrze, ze zostało Odaerin I mam nadzieje ze zaczniesz grac a nie wymigiwać sie tekstami typu "Jestem w teamie to mi nie wolno i do tego radnom jest po mojej stronie." :P
//zmyje się.
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2009-06-30, 13:51, w całości zmieniany 2 razy
A co jest nie tak z samą gra? Jest bardzo fajna, jedyną jej winą jest ilość idiotów bijących rodziców krzesłem jaka w nią niestety gra Co wcale nie znaczy, że nie grają w nią też normalni ludzie
Cytat:
Jednak to dobrze, ze zostało Odaerin I mam nadzieje ze zaczniesz grac a nie wymigiwać sie tekstami typu "Jestem w teamie to mi nie wolno i do tego radnom jest po mojej stronie."
Ależ ja gram... mam postacie testowe itd... muszę przecież wiedzieć co się dzieje w grze
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Ostatnio zmieniony przez Khhagrenaxx 2009-06-30, 13:44, w całości zmieniany 2 razy
- To ty nie istniejesz?!
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum