Witajcie, dzisiaj z Walkormem poszlismy na calosc i doszlismy do wniosku ze wymieciemy i zatluczemy sobie grupe o nazwie:
Prastara Katedra[łączny level: 425]
Z powątpiewaniem na gadu dałem się przekonać, a niech mu będzie - cały tyg kosiłem expa i nie mogłem jakość paść to trzeba żeby było teraz na odwrót...
klap,klap,bec,bec i
wygraliśmy, obydwoje przeżyliśmy, walka trwała 108 rund i cali szczęśliwi bierzemy się za podziwianie łupów, a tu niespodzianka...
o rekompensata by się przydała, bo powalczyłbym o top 10 w rankingu Szkoda że nie mamy logów z poprzednich walk, ale jak się zastanowiłem chwilę, to w ostatniej walce na 100% też był ucięty exp, bo dostaliśmy jeszcze mniej expa niż tym razem (słabsza grupa).
Każdy z was może dostać tylko 50% możliwego do zdobycia expa. Jeżeli jeden z was wyrabia więcej niż te 50% normy, to automatycznie obniża ilość expa, jaką może dostać drugi kolega, a sam więcej nie dostaje...
Jeden z was zrobił 77 a drugi tylko 23% i stąd różnica w expie - 77 przycięło do 50, a 23 zostało jak jest - pozostałe 27% expa za tą grupkę poszło w próżnię (nikt go nie dostał).
Dlatego grupy robi się "klonami" - dwie w miarę identyczne postacie - zadające podobny dmg, trafiające z podobną częstotliwością i tracące podobną ilość hp - wtedy exp powinien rozłożyć się mniej więcej pół na pół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum