Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Szilka
2009-05-19, 20:53
Odwołanie od kary Ksawersis
Autor Wiadomość
Fistachu

Fistachu
Sidan
Gwardzista

Zloto
Wysłany: 2009-05-19, 20:33   Odwołanie od kary Ksawersis

Witajcie, drodzy Wojownicy!

Tu Ksaw, jakby co. Piszę tutaj, ponieważ wczoraj dostałem bana na Wojach. Chciałem powiedzieć, że tamtego dnia nie spotkało mnie raczej nic dobrego. Wbiłem, jak to zwykle po szkole na forum, a tu ludzie pisali na SB jakieś niedorzeczne rzeczy, np. " zabijcie Glowara, bo [...]". Chcąc wybronić mojego najlepszego Zioma odpowiedziałem autorowi tych obrzydliwych textów.
Najgorsze jest to, że wiadomości z przekleństwami są karane, a te, inne, mimo że o wiele obraźliwsze, przepełnione żółcią nie, ponieważ "nie zawierają przekleństw"! Kompletnie tego nie rozumiem! Chyba gorsze są te, które wywierają większe szkody w psychice, a nie te, w których są przekleństwa, proste zdania, pisane w totalnym podnieceniu!
W grze miejsce miała podobna sytuacja, a mianowicie napisałem serdeczne zaproszenie do Bilkinsa. Ten odpisał mi wrednie, chamsko, sarkastycznie, w ogóle tego nie rozumiałem, skąd taki "ton". Jako, że życie mnie nauczyło dawać ludziom to, co drugi człowiek daje, napisałem mu wiadomość o takim takim samym znaczeniu, tylko że krótszą, treściwszą. No po ludzku się uniosłem.
I za takie rzeczy ban na 150 dni? Dajcie spokój! Mimo wszystkiego, co inni o mnie pisali, przepraszam ich i proszę Was, drodzy Admini o zniesienie bana. No, już tylu tur, to nie wykupię! ;] Obywatelce se walnę i nigdy nie powtórzy się tamten incydent, jak mi opuścicie grzechy!

Fistachu

Fistachu
Sidan
Gwardzista

Zloto
Wysłany: 2009-05-19, 20:43   

Jak mam to zrobić? Ksawersis zbaniony.

*Piszę tu, by wszyscy ujrzeli moją skruchę i przeprosiny.

Szilka
Eivissa...

-
Piwa: 27/4

Zloto
Wysłany: 2009-05-19, 20:53   

Obowiązują tu pewne regulaminy... W tym dziale przynajmniej dwa...

I fly like paper, get high like planes...
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [WWW]

Kapitan Gwardii

-
Otrzymał 9 piw(a)

Zloto
Wysłany: 2009-05-19, 20:57   

Pragnę zauważyć, że są to kwatery Kapitana Gwardii, więc następnym razem, proszę się nie wypowiadać Spider4. I w dziale tym odwołuje się od kar NA FORUM. Odwołanie do kar w grze ma nieco inne procedury. Czytać, czytać i jeszcze raz czytać regulaminy!

Ksawersis niestety przez swoje zachowanie stracił możliwość wchodzenia na forum.
 Autor postu otrzymał 7 piw(a)
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]

Więcej szczegółów
Wystawiono 7 piw(a):
Droozdz, Sigmar, Azareus, arikar, Caus, Atanamir, deshong
[ ZAMKNIĘTY ]