Zapraszam wszystkich, którzy jeszcze nie zdecydowali się jaką wybiorą gildię. Celem każdej Pandy jest dobra zabawa i obijanie się przez cały dzień ( klikanie mile widziane ).
Ostatnio zmieniony przez loolki 2011-07-27, 12:30, w całości zmieniany 1 raz
loolki, ładnie tak brać grafikę z innej gry? (Dofus) Ja rozumiem, że wizja pandy (Pandawasty) alkoholika jest ciekawa, ale chociaż nie podawaj jako plusa gildii grafiki z innej gry
Skoro już wszyscy tak ładnie spamują to i ja się przyłączę. Pomysł na gildię (poza tym, że kompletnie nie pasuje do klimatu ) spoko. Myślę, że trzeba poczekać jeszcze ok. tygodnia aż większość osiągnie ów magiczny lvl i podzielić się najlepiej na dwa obozy (wiem, że to może być niewykonalne). Ja pójdę tam gdzie będzie trzeba aby rywalizacja była bardziej wyrównana Pzdr
_________________ Nigdy niczego nie zapominały. Nigdy nie cofały raz ofiarowanej przyjaźni. I nigdy nie przestawały nienawidzić, jeśli kogoś lub coś znienawidziły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum