Ponieważ od błędów i nieprzewidzianych problemów nie sposób się ustrzec, postanowiliśmy założyć temat, w którym będziecie mogli zgłaszać znalezione przez Was bugi, problemy i sugestie usprawnień. By uniknąć chaosu prosimy o przestrzeganie kilku podstawowych zasad:
1. Temat ten służy zgłoszeniom błędów i propozycji udoskonaleń. Nie dyskutujemy w nim na temat propozycji innych osób ani sposobów rozwiązywania błędów. Dla celów dyskusji wyznaczymy osobny temat.
2. Zanim zgłosisz błąd lub swoją sugestię jak usprawnić jakiś element, sprawdź czy ktoś nie zrobił tego wcześniej. Brak powtarzających się zgłoszeń ułatwi nam pracę nad poprawkami.
Poprawki będą wgrywane raz dziennie, za wyjątkiem sytuacji, w których zostały znalezione poważne błędy. W takich przypadkach będziemy się starali je poprawić w trybie natychmiastowym.
Dodatkowo dziennik zadań chyba nie działa. Nic nie pokazuje mimo wzięcia 1 questa w karczmie.
Fakt, przyznaję się. Jak przejdziesz do jakiejś innej miejscowości i wrócisz to powinno się pojawić.
(edit ~ tylko i tak w dzienniku jest na razie niewiele informacji)
Cytat:
nie dziala sprzedaz lupow
A jakiś konkretny przypadek testowy? Bo na nowej postaci sprzedałem jedną początkową miksturę i zadziałało.
Podczas wykonywania questu zniknęły mi startowe miksturki lecznicze gdy wypiłem ostatnią wypadajkową, albo na odwrót
Swoją drogą trochę mylące to leczenie w trakcie questu. Za pierwszym razem wypiłem dwie miksturki używając standardowego przycisku (do normalnego leczenia). I już miałem zgłaszać że leczenie w questach nie działa
edit
Dobra, już widze że tam w oknie jest opcja leczenia się ale tylko miksturkami. Nie lepiej było połączyć to życie z naszym ogólnym stanem zdrowia?
Jeżeli wezmę questa mając powiedzmy 80hp, ale wykonywać będę go dopiero potem, gdy powiedzmy będę mieć 120hp, to na start questa mam niestety 80hp. Rozwiązaniem na teraz jest porzucenie questa i wzięcie go jeszcze raz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum