W google chrome okno kupna przedmiotu nie mieści się na ekranie, co uniemożliwia kupno i nie można go przewinąć. W trybie fullscreen problem jest rozwiązany.
1. Stworzyłem postać.
2. Ustawiłem domyślne leczenie za kasę (pojawia sie ikona)
3. Kasuje postać.
4. Zakładam nową postać.
5. Ikona domyślnego leczenia jest niewidoczna, ale tam jest
Podczas questu z robalami od karczmarza. Uleczyłem się, pasek zdrowia jest pełen, ale obok wyświetla mi zdrowie "Zdrowie: 11 / 61". Błąd dynamicznego wyświetlania?
Podczas questu z robalami od karczmarza. Uleczyłem się, pasek zdrowia jest pełen, ale obok wyświetla mi zdrowie "Zdrowie: 11 / 61". Błąd dynamicznego wyświetlania?
Tak, wejdź w "Bieżąca misja" jeszcze raz to będziesz miał podane poprawnie.
Po walce wielokrotnej po której wskoczyłem na kolejny poziom napis poziom nie świecił się na zielono i musiałem ręcznie przechodzić na stronę z rozdzielaniem punktów do cech.
Pozwoliłem sobie dodać do pierwszego posta listę z niepoprawionymi błędami, jakby ktoś miał zamiar jeszce coś dodać czego tu nie ma.
Jeżeli jakiś błąd przegapiłem, to albo przegapiłem, albo nie zrozumiałem na czym on polega i więcej info prosiłbym na pw/pw Fayla
Takie coś mi wyskakuje przy klikaniu walki w zadaniach. Muszę przez to od nowa w zadanie wchodzić.
Po kliknięciu na cześć ciała w celu założenia jakiegoś ekwipunku dwukrotnie otwiera się wybór przedmiotów do założenia. Tzn klikam na buty, wybieram buty i je zakładam, ramka znika i buty się zakładają, po czym po chwili ramka wyboru butów ponownie się otwiera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum