Forum Lotharis Strona Główna

Ogłoszenie 

DISCORD a co mi tam...

Poprzedni temat «» Następny temat
Retro błąd alchemizacji
Autor Wiadomość
Ciran

Naric
Lykon
Rycerz
Piwa: 4/23

Zloto
Wysłany: 2011-04-21, 13:46   Retro błąd alchemizacji [Cytuj]

Ulepszałem sobie dzisiaj sprzęt na retro wszystko ładnie sie poalchemizowało, założyłem sprzęt zaczołem klikać walki z potworkami, a mi tu nagle bez ostrzeżenia włącza się alchemizacja sprzętu i mi 2 razy ulepsza nagolenniki. Co ciekawe w skrzyni sprzętu nie było tylko był założony i nie ulepszył się. Jedynym minusem jest brak złota, które wyparowało. W sumie i tak koniec ery już i nie mam w co złota pakować to mi na nim nie zależy, ale zgłaszam na przyszłość ;P

Lykon Rycerz: Naric
Uczeń Turkusowej Szkoły Rycerskiej
PMC
Bo najważniejsza jest wolność!

Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]
  Niezależni Piraci Wielkiego Morza Czaszek

Fayl
Zasłużony dla Rivangoth
Haxxx

Piwa: 64/20

Zloto
Wysłany: 2011-04-21, 18:44    [Cytuj]

Cytat:
a mi tu nagle bez ostrzeżenia włącza się alchemizacja sprzętu i mi 2 razy ulepsza nagolenniki
Err, że w jaki sposób? Nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak coś tak strasznego mogłoby się stać. :P
Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM]

Ciran

Naric
Lykon
Rycerz
Piwa: 4/23

Zloto
Wysłany: 2011-04-21, 20:25    [Cytuj]

Podejrzewam, że to ma związek ze zwiechami, jak coś klikasz i nic sie nie dzieje i zamiast grzecznie czekac klikasz jak szalony wyskakuje komunikat, że poprzednie żądanie nie zostało jeszcze przetworzone czy coś takiego. Później możesz mieć troche czasu spokoju aż tu nagle znienacka gra wykonuje Twoje stare polecenia i np: walczy z mobkiem albo alchemkuje sprzęt :P czasem zdarzało mi sie, że kupiło mi kilka sztuk przedmiotów.

W tym wypadku jednak sprzęt zalchemowało, pobrało złoto ale + na nagolennikach sie nie pojawił. To też pewnie przez to, że sprzęt trzeba ściągnąc do alchemizacji. A w czasie jak mi go zaczeło alchemkować ja już miałem wszystko na sobie. Zresztą dobrze w sumie się skończyło bo jeszcze brakowałoby żeby mi zalchemizowało za wysoko i bym założyc nie mógł ;P

Lykon Rycerz: Naric
Uczeń Turkusowej Szkoły Rycerskiej
PMC
Bo najważniejsza jest wolność!

Postaw piwo autorowi tego posta [Profil] [PM] [E-mail]
  Niezależni Piraci Wielkiego Morza Czaszek

[ ODPOWIEDZ ]