Nie sadzę, ze każdy powinien widzieć log z walki uczestników z wiadomych powodów ( jak ktoś nie wie to wyjaśniam - widać statystyki wszystkich wojowników, tych z innych gildii również )
Ostatnio zmieniony przez Desmond 2010-12-20, 15:29, w całości zmieniany 1 raz
Mamian, przegrana walka się pojawia jak chce się blokować kogoś kto wchodzi w odstępie paru sekund, program łapie to jako brak obrony a wyświetla jako przegrana. Znane z poprzednich wojen, widać nadal nie poprawione.
Btw. Moze jako ze to nieumarli to mogli by atakować falami a nie w odstępach 1 sekundy każdy kolejny ? Trochę dziwnie by wyglądał sznurek nieumarłych idący za sobą. Albo są zorganizowani, albo atakują małymi grupkami w tym samym czasie, albo chaotycznie czyli po paru w tej samej chwili przez np 30 minut.
Pomogło by to tym którzy starają się kilku zablokować i możne uatrakcyjniło by trochę te walki. ( tak wiem w teorii paladyni mogli by blokować milion )
Ostatnio zmieniony przez Desmond 2010-12-20, 15:30, w całości zmieniany 1 raz
Niespecjalnie przeszkadza mi to, że widać logi wszystkich... ciekawie jest je pooglądać: ja oglądam wszystkie i czekam na nowe
Nie marudźcie, nawet jak na ten jeden turniej każdy będzie znał statystyki innych już wcześniej nic się takiego wielkiego nie stanie
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum