Przed chwilką ja (Grrretha), Tord Rolden oraz Alakh Kassam obijaliśmy wspólnie grupkę w walce x vs. x.
Gra niespodziewanie zaniżyła mi dmg o niemal połowę. Chwilkę wcześniej biliśmy postrachy i wszystko było ok. Chodzę z bronią dwuręczną, więc przypadkowe zdjęcie jednej broni nie wchodzi w grę. Wygląda na to, że błąd nie ma nic wspólnego z klonowaniem statystyk, bo mój - nawet pomniejszony - dmg nadal był unikalny (poza tym, klonowanie zostało już naprawione)
Ja zginąłem, ale to nie ważne, bo i tak wygraliśmy. Natomiast dobrze było by wiedzieć, że następnym razem znów nie wsiąknie mi gdzieś ponad 60 dmg...
Najwcześniej w weekend będę w stanie spojrzeć. Ale nie wiem skąd mogłoby się to wziąć.
(klonowanie było powodowane przez eliksiry czasowe, ale w tym wypadku nie sądzę żeby tu był problem (bo niby czemu miałoby zmniejszyć staty)).
To na wszelki wypadek dodam, że przed tą walką wypiłem 3 piwa, żeby dodać sobie te 30 hp...
Podczas walk z postrachami wspomagacze nie były mi potrzebne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum