Witam, łączony temat z dwoma pytaniami:
Pierwsze dotyczy świata RETRO:
a) zgłosiłem grę z jednego IP na podanego maila, mam czekać na odpowiedź z zezwoleniem czy wystarczy, że zgłosiłem ?
b) wspomniany tam jest zakaz interakcji między graczami, oznacza to, że nie możemy na sobie trenować ? Mimo, że jesteśmy w jednej organizacji i gramy antyklasami: barbarzyńca-berserker?
Czy dotyczy to tylko podejrzanych interakcji jak przekazywanie złota/przedmiotow/walki ze soba na turniejach itp. ?
Drugie dotyczące S1 przy okazji. Jeżeli wejdziemy do GvG i zostanie kliknięta przez kogoś grupka to wędruje nam ona do zakładki kontynuuj walkę. Interesuję mnie czy po północy ta grupka znika z zakladki kontynuuj walkę ? Wydaję mi się, że nie powinna, ale jakoś nie bardzo chciałbym na sobie sprawdzić i ewentualnie stracić limit
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Co do drugiego pytania, jak zaczniesz walkę to będzie ona trwała aż ubijecie grupę albo padniecie. Nawet jak po północy zniknie grupka która rozpoczęła walkę, to każdy z członków grupy która zaczęła walkę ma w kontynuuj walkę dalej daną walkę... Przy czym zdobyte w międzyczasie poziomy czy zmiana sprzętu nie ma wpływu na staty postaci w trwającej walce. Statystyki postaci są takie jak w chwili rozpoczęcia walki, czyli można nawet po kilku dniach dokończyć starą walkę, choć nie radzę długo trzymać niedokończonych walk, bo co ileś dni są czyszczone logi(przynajmniej kiedyś tak było) i niedokończona walka może nagle stać się walką nie do dokończenia...
a) zgłosiłem grę z jednego IP na podanego maila, mam czekać na odpowiedź z zezwoleniem czy wystarczy, że zgłosiłem ?
b) wspomniany tam jest zakaz interakcji między graczami, oznacza to, że nie możemy na sobie trenować ? Mimo, że jesteśmy w jednej organizacji i gramy antyklasami: barbarzyńca-berserker?
Czy dotyczy to tylko podejrzanych interakcji jak przekazywanie złota/przedmiotow/walki ze soba na turniejach itp. ?
ad. A - Nie, zgłosiłeś i koniec, możesz grać
ad. B - Możecie trenować na sobie. Tak dotyczy to tylko podejrzanych interakcjii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum