minimum sprytu i bez trudzenia się wiem co tam jest - ale ze mnie oszukista
kiedyś umiałem takie coś rozczytywać ale na kompie nie chce, wolałem wersje na papierze
odpowiedź:
Ukryta Wiadomość:
haha
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Musicie "patrzyć za ekran" (tak jakby ekran był przeźroczysty, i coś stało za nim)
Jeżeli uda Wam się złączyć te 2 zielone kropki (każde oko widzie 2 kropki, jedna kropka w każdym oku powinna się złączyć, a ta druga nie, więc w efekcie powinniście widzieć 3 kropki) - przy czym koncentrujcie się na środkowej kropce.
Praktyka czyni mistrza, nie od razu Kraków zbudowano
_________________ What I cannot create, I do not understand. - Richard Feynman
4 to jeszcze potrafię zobaczyć po kilku piwkach ale złączyć ich nie mogę. Pozatym wpatrywanie się w to powoduje już u mnie ból głowy i odruch wymiotny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum