stary, autentyczny wpis z "change logu wojów" made by (najprawdopodobniej) Wojtek
http://img146.imageshack....2/wyjebano1.jpg
(proszę o wyrozumiałość, to autentyczny wpis i de facto sprawa precedensowa za to by się niby warn Wojtkowi należał gdyby prawo działało wstecz )
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
stary, autentyczny wpis z "change logu wojów" made by (najprawdopodobniej) Wojtek
http://img146.imageshack....2/wyjebano1.jpg
(proszę o wyrozumiałość, to autentyczny wpis i de facto sprawa precedensowa za to by się niby warn Wojtkowi należał gdyby prawo działało wstecz )
O lol... ale perełka
_________________ What I cannot create, I do not understand. - Richard Feynman
Ja pamiętam jak Wojtek na ekranie kupna obywatela zamieścił żart z ciasteczkowym potworem, który powstał tylko na użytek wewnętrzny zespołu Ciasteczkowy miał dość ciasteczek ;-) Grafiki nie przytoczę bo musiałbym sam sobie dać warna
Ja mam ten obrazek Phila - chyba wczoraj wrzucałem na nasz gildyjny SB. Dodałem go kiedyś do pierwowzoru tematu "forbidden knowledge" gdzie chciałem zebrać całą zakazaną wiedzę.
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
Może ktoś ma wenę założyć jakieś miejsce (najlepiej na jakimś neutralnym gruncie) gdzie cenzura by nie obowiązywała - siakiś ymejdźbord (lub coś podobnego najlepiej niewymagającego logowania) o którym każdy będzie wiedział bez potrzeby linkowania - tam by się wrzucało to i owo + swobodnie dyskutowało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum