Witam. Co Wy na to aby powrócili "Podróżnicy Seavranu"? Może pierwsze zdanie źle sformułowałem, chodzi po prostu o to że można by znów zacząć reklamować Wojów w necie Skoro gra tak bardzo się zmienia, ma być bardziej intuicyjna i prostsza dla nowych graczy to czemu by ich nie ściągnąć do rozgrywki? No bo wiemy wszyscy ile nowi gracze mogą wnieść, myślę że warto. Jeśli nie rozreklamujemy gry, to jak zwykle 200 (w porywie 300) stałych osób będzie grało i będziemy babrali się dalej we własnym sosie bez urazy oczywiście, mam nadzieje że rozumiecie o co mi chodzi
Powiedzcie co o tym myślicie?
O ile się nie mylę, to nikt nigdy przecież nie zabronił reklamowania wojów. Po prostu osoby, które reklamowały przestały to robić.
Korzystając z okazji zaproponuję wam reklamować S:W na forach szkół licealnych i technicznych.
Czy naprawdę wszędzie musi występować praktyka "coś za coś"?
I nie, ja nie mam zamiaru reklamować, jestem zbyt leniwy. Ja jestem tu tylko od prawienia morałów.
Mamy w planach modernizację systemu linków referencyjnych. Niestety, zabrakło czasu by wdrożyć tę koncepcję, toteż prawdopodobnie pojawi się ona jakiś czas po starcie NE.
Na chwilę obecną problem jest taki, że gdy powstawali Podróżnicy na internecie nie widywało się zbyt wielu reklam przeglądarkowych MMO, a przynajmniej takie odnoszę wrażenie. Teraz co rusz na stronie z anime lub chociażby na wrzucie widuje się flashowe animacje i inne cuda na kiju Warto się zastanowić z czym idziemy do ludzi jeśli już musimy iść (a raczej wszystko na to wskazuje) "Drętwy" banner zachęci tylko nielicznych, gros osób pójdzie za jakimś zabawnym tekstem a la Innsh
_________________ Nie jest godzien sprawowania władzy ten, kto tej władzy nadużywa- Wincenty Kadłubek
Czy naprawdę wszędzie musi występować praktyka "coś za coś"?
Widzisz, na pewno więcej osób będzie grę reklamować, gdy zacznie się to opłacać
Dragons Tooth napisał/a:
Warto się zastanowić z czym idziemy do ludzi jeśli już musimy iść (a raczej wszystko na to wskazuje)
Moim zdaniem (sądząc po tym co zaprezentowano w notkach) gra może się podobać nowym graczom.
Dragons Tooth napisał/a:
"Drętwy" banner zachęci tylko nielicznych, gros osób pójdzie za jakimś zabawnym tekstem a la Innsh
Nie oszukujmy się, jak ktoś będzie zainteresowany to kliknie w banner i sprawdzi co to takiego ci "Wojownicy". Oczywiście byle jaki banner być nie może, ale nie ma co przesadzać z jakimś super extra reklamami. To tylko gra, a nie nowy hiper-wydajny odkurzacz który musi się sprzedać w milionie egzemplarzy bo inaczej firma splajtuje. Grunt żeby podjeść do sprawy na luzie
Phil napisał/a:
Mamy w planach modernizację systemu linków referencyjnych. Niestety, zabrakło czasu by wdrożyć tę koncepcję, toteż prawdopodobnie pojawi się ona jakiś czas po starcie NE.
W bannerze (patrząc na reklamy innych gier przeglądarkowych) przydałaby się jakaś mroczna elfka w stroju kąpielowym imitującym zbroje i do tego z zabawnym tekstem, która przy najechaniu na baner "falowałaby" biustem
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum