Taki tips: Nie trzeba znać statystyk z gry. Wystarczy wpisac np: "Moczarowa Mucha" w drugiej linii, uzupełnić reszte i odpalić. Sim sam wstawi staty które ma zapisane w bazie
Tak samo na turniejach, jak ktoś doda statystyki innego gracza
Nie ruszałem go. Wzór na trafienia jest nieoficjalny (różnice rzędu jednego procenta względem wzoru w grze) i nie jest uwzględniana anatomia istot. Poza tym powinien być dość dokładny.
No i jak się symuluje z bardzo małymi obrażeniami to warto pamiętać że dane w grze są wyświetlane niedokładnie (np. dmg 1-2 to może być naprawdę 1.8-2.8) co raczej powoduje że symulowanie takich walk daje bardzo złe rezultaty.
Cytat:
Fayl mozesz go uczynic chyba oficjalnym kaukaloterem wojowym i umiescic na naszym serwerze
Wydaje mi się że lepiej dla gry będzie jak sim zginie. Pomijając już fakt, że byłoby trzeba zrobić trochę zmian przed nową erą.
Cytat:
Tak samo na turniejach, jak ktoś doda statystyki innego gracza
Zdaje się że do tabelki turniejowej nie dałem dostępu bez konta. Co raczej nie ma znaczenia bo nikt tam nic nie dodaje odkąd bg nie ma nigdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum