Poniżej podaję link do projektów mojego autorstwa. Nie chcę, żeby wyszło to na reklamę, w każdym razie pamiętam, że do tej pory nie mamy ze Squo koszulek zlotowych, które były dla nas prezentem z okazji ślubu od Sigmara (coś tam kojarzę, że problemy z realizacją projektu były). Oczywiście, jak ktoś będzie szczerze zainteresowany, to podam mu na PM namiary firmy (drukują zarówno technologią "Flex" - wprasowanie folii na koszulkę, jak również nadruk cyfrowy, dzięki czemu radzą sobie ze złożoną grafiką).
Jeżeli moderatorzy uznają to za reklamę, to trudno, w każdym razie chciałem pochwalić się projektami:P
P.S. - Dawno mnie tu nie było, ale zamierzam nadrobić zaległości
_________________ Praca nauczyła mnie wielu rzeczy, między innymi tego że honor należy zostawić dla przyjaciół - wrogom strzelaj w plecy, bo inaczej oni cię zastrzelą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum