Ja też. Tylko namiary "załatwiacza" jak ten wyżej napisał mi trzeba.
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Loki, podaj mi dokładną specyfikację tych koszulek bo ja się na tym nie znam. Chyba, że chodzi Ci tylko o te rozmiary nadruków To postaram się podskoczyć do niego
KOSZULKA valueweight:
10-20szt = 28zł; powyżej 20szt = 25zł >>> Opcja koszulki zlotowej czyli przód tył grafiki oraz nick na rekawku
Fruit of the Loom Valueweight T-shirt
Fruit of the Loom Lady-Fit Valueweight T
Skład: 100% Bawełny
Gramatura: 165 g/m2
KOSZULKA premium:
10-20szt = 29zł; powyżej 20szt = 26zł >>> Opcja koszulki zlotowej czyli przód tył grafiki oraz nick na rekawku
Fruit of the Loom Super Premium T-shirt
Gramatura: 205 g/m2
KOSZULKA Baseball:
10-20szt = 32zł; powyżej 20szt = 29zł >>> Opcja koszulki zlotowej czyli przód tył grafiki oraz nick na rekawku
10-20szt = 29zł; powyżej 20szt = 26zł >>> Opcja koszulki przód tak jak koszulka zlotowa a naplecach tylko nick (jak na koszulkach piłkarskich)
Fruit of the Loom Short Sleeve Baseball T
Gramatura: 165 g/m2
KOSZULKA Baseball:
10-20szt = 33zł; powyżej 20szt = 30zł >>> Opcja koszulki zlotowej czyli przód tył grafiki oraz nick na rekawku
10-20szt = 30zł; powyżej 20szt = 27zł >>> Opcja koszulki przód tak jak koszulka zlotowa a naplecach tylko nick (jak na koszulkach piłkarskich)
B&C Base-Ball
Gramatura: 185 g/m2
masz tu ceny do wszystkich i jest podane jaka ta koszulka nazwa
nadruki to wielkosc tak by to dobrze wygladalo czyli na calej koszulce tak jak rok temu
ktos moglby wstawic te projekty na ksztalt koszulki to by bylo widac jak dokladnie beda wygladac koszulki >> cos takiego >>
i wybor kolorow oraz rozmiarow
oraz ilosc liczona lacznie czyli jak ktos chce 2 koszulki gorszej jakosci a inny lepszej 2 to juz sa 4 a cena zalezy od lacznej sumy
no to odgrzewamy temat wezcie pod uwage ze musi ten ktos miec czas na realizacje zamowienia wiec proponuje sie sprezyc bo nie wiemy ile zamowien bedzie mial oprocz naszego
koszulki maja nowe grafiki i czcionki ale układ pozostaje ten sam
co do zamowien to poczekaj do tej 12 jezeli Jenn sie nie odezwie to jutro rano wstawie pelen opis i kazdy sobie wybierze kolor rozmiar rodzaj kolor folii na nadruki
tylko nie wiem jak wyjdzie w rzeczywistosci na tej koszulce basebal lten nick na rekawku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum