Po wyklikaniu turek z poprzedniego dnia informacja o dniu zmienia się tylko przy wyświetleniu turek. Limity w karcie postaci zerują się dopiero po odbyciu treningu.
Druga wartość, w nawiasie - całkowita ilość tur zgromadzona na koncie
Teraz pojawienie się nowego dnia wirtualnego nie zaskoczy już nikogo - więc nie ma obaw o utratę dziennego limitu w wyniku niespodziewanej zmiany dnia wirtualnego na kolejny.
tury ostatnio robiłem w sobotę rano (podkreślam rano) przed godziną 0 dnia niedziela zrobiłem 4 treningi i mam teraz 3(298) z czego to 3 nijak się ma do mojej prawidłowej ilości tur z dnia soboty. ..a teraz 4.. znaczy wyświetla z obecnego dnia a nie z "dnia wirtualnego"
/edit
po kliknięciu walki mam już 144 przed nawiasem ... pytanie skąd się wzięło to pierwsze 3 a potem akumulacja do 4, co by znaczyło, że licznik został odświeżony (?) a nadal pokazywał bzdury zwłaszcza iż jest 1:30 czyli powinno było być co najmniej 7
Wynika to z 2 (małych) błędów:
Przyrost tur został przyśpieszony z 1tura/12min => 1/10min. Powodowało to złe wyliczenia dnia, bo jest to 'skrótowo' napisane tylko na 1/12min. Więc jak będzie on normalny, wówczas błędu nie będzie.
2gi błąd: jeżeli posiadaliśmy mniej niż 120 tur, wówczas ilość tur na dzisiejszy dzień była źle wyświetlana, stąd nagły przeskok dnia z 'własnego widzimisię'.
Podsumowując, błędy te zostały odnalezione. 2gi zostanie poprawiony, 1wszy nie wymaga jeszcze poprawy.
Teraz pojawienie się nowego dnia wirtualnego nie zaskoczy już nikogo - więc nie ma obaw o utratę dziennego limitu w wyniku niespodziewanej zmiany dnia wirtualnego na kolejny.
Z tego wynika, że błąd został naprawiony. A guzik prawda, właśnie się nadziałem. Nabiłem 5 lvl i czekałem, aż się zwolni miejsce w BłSR, żeby jeszcze przytrenować w ramach środowych treningów. Miałem 80(80) i datę wczorajszą, a po wykorzystaniu 10 tur dzień przeskoczył na dzisiejszy i jest 70(70).
_________________ "Życie to chytra sztuka. Kiedy masz wszystkie karty w ręku, zaczyna grać z tobą w szachy."
W związku z uszkodzeniem pliku podczas przesyłu, wczoraj tury naliczało co 10 minut a nie co 12. Prędkość została poprawiona ale to prawdopodobnie to wynik tego błędu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum