Kochani moi, mamy już upatrzone koszulki. Koszt wynosić będzie około 22zł. Kolor uniwersalny - czarny. Rozmiar L. Być może nie ma szału jak chodzi o wybór, ale nic na to nie poradzę - chcemy jak najtaniej Będę jeszcze negocjować cenę itd. Potrzebuję listę osób chętnych. Projektu nie ma, ale przewidujemy dwustronny + rękawek.
Inna sprawa, że koszulki nie będą najlepszej jakości, nie będzie to też tandeta (mam nadzieję). To wstępne info, więcej informacji wkrótce.
_________________ "Kudłaty - Człowiek, który nie istniał":
- A ja nie mam profilu na Naszej Klasie, ani na Facebooku, ani innych tym podobnych.
- To ty nie istniejesz?!
Mario Van Cool
Człowiek
Paladyn
Zloto
Wysłany: 2009-05-16, 17:48
Pisze się na sztuk jeden w rozmiarze - niech będzie L - nick wiadomo: Mario Van Cool.
Skonsultuje jeszcze z osobami, co przyjadą ze mną czy także się piszą (pewnie tak - ale z grzeczności warto zapytać).
Pozdrawiam.
To jezeli projekt bedzie ogoliedostepny to ja bede we wlasnym zakresie zalatwial koszulke
to może ogłosić konkurs na projekt koszulki:
projekt powinien składać się z:
grafika na przód koszulki - nazwa gry / adres www / jakis rysunek
grafika na tyl koszulki - informacje o zlocie czyli gdzie, kiedy .... (tak jak na koszulkach z poprzedniego zlotu)
napis na rękawku z nickiem
projekt powinien byc wykonany w grafice wektorowej oraz powinny być dołączone do niego użyte czcionki
Ostatnio zmieniony przez Loki 2009-05-17, 14:04, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum