Jak w temacie.
Przez to, że wszystko zniknęło... straciliśmy walkę grupa vs grupa bo... akurat zaczęliśmy walczyć, pokonaliśmy 1 potworka i chcieliśmy dalej a tu wszystko zniknęło...
... ale limit (na pewno) i turki (chyba) wcięło.
Jak ktoś ma możliwość, niech sprawdzi. Potrzebujemy ten jeden limit jeszcze dziś (do tego nie wiemy czy przypadkiem nie wcięło nam 2 turek już)
postacie: Rumoth i Tsumoso
tak tylko pisze, choć wiem, że szansa na odzyskanie czegoś lim->0 ale warto zgłosić i a nóż widelec
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
No ktoś lub coś dało tu "globalnie" ciała jak widzę
"Change is inevitable. All you can do is make sure it happens in your favor" Chaos God Tzeentch, God of Change. The Changer of Ways. His domain covers the chaotic Winds of Magic, evolution and change, scheming and manipulation of all kinds, mundane as well as arcane.
W logu jest "walk w turnieju 0/7", ale w zakładce turniej mam moje 6/7, więc na tym polu się nic tragicznego nie stało. Ubolewam jednakże nad stratą logów, bo byłem na treningu i nie wiem czy kogoś nie pocisnąłem w obronie
_________________ Nie jest godzien sprawowania władzy ten, kto tej władzy nadużywa- Wincenty Kadłubek
Więcej osób straciło rozpoczęte walki grupowe, bo nie wszyscy po rozpoczęciu grupówek od razu je wykonują. Raczej cieżko będzie sprawdzić kto tak naprawdę walkę grupową stracił a kto nie więc chyba sie musicie pogodzić ze startą
Poczekaj aż wypowie się ktoś kto coś wie
Może uda się uratować grupówki, w końcu zaczęte grupówki można dokończyć i później.
W nocy było tak, że logi zapchały serwer i przez około godzinę gra leżała. Nie wiem kto go oddławił i jakimi sposobami bo nikt jeszcze takiej informacji mi nie przesłał. Ja napewno tego nie zrobiłem bo spałem narąbany w trupa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum