Po Telecoms Package doszły do mnie słuchy o kolejnej dość niebezpiecznej w swych konsekwencjach próbie przepchnięcia ustawy ograniczającej swobody i wolność wyboru mieszkańców unii.
Tym razem rzecz tyczy się żywności, ogólnodostępnych witamin i minerałów oraz naturalnych i tradycyjnych preparatów ziołowych. Z tego co zrozumiałem, obecna forma ustawy mogłaby doprowadzić nawet do tego, że przydomowa uprawa warzyw stałaby się nielegalna (interpretacja tej ustawy pozwalałaby uznać większość żywności za produkt medyczny).
Jeśli ktoś chciałby poczytać coś więcej, poniżej zamieszczam link.
I na co było się pchać do tej unii? Ciekawe, że głosy wszystkich przeciwników zawsze były traktowane jako czarnowidztwo. Wiekszośc tak się zachwycała, że udało się sprzedać Polskę unii. Na efekty nie trzeba jak się okazuje długo czekać.
No proszę Haspen całkiem celnie i słusznie wytknął mi orta. Mi - Wiośnie, który szczyci się zwykle tym, ze ortów nie popełnia! Już poprawiam z "uni" na unii. Dzięki Haspen. Masz u mnie browarka i to nie tylko tego wirtualnego ale i prawdziwego ociekającego pianką jak tylko kiedyś Cię dorw... znaczy jak się spotkamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum