Ech Koniak, zacznie się alchemowanie i będziesz sprzedawał wszystko regularnie, codziennie wpisywał to wszystko... tylko po to, żeby ci się uzbierało jakieś brakujące 100 sztuk złota potrzebne do podniesienia levela broni, żeby z kimś zatrenić i nie włazić już tego dnia na wojów...
Chodzi o to żeby było przyjemnie, a wpisywanie tego wszystkiego... No cóż, nie jest to wielki problem, ale wiesz... To kwestia względna - byli tacy, którym nie przeszkadzało to, że w IV trzeba było sklikiwać wszystkie turki pojedynczo... Teraz można ustawić sobie 20 walk i jest cacy. No tak to działa, gra jeśli ma być konkurencyjna musi mieć ograniczone do minimum takie drobne, acz irytujące rozwiązania...
Cytat:
Wymagania:
- rozdzielczość 1024x768+
- przeglądarka FireFox, ew. Opera
- wyobraźnia
- chwilka czasu
no i wszystko rozbija się o to co to jest ta chwilka... dla jednych chwilka to będzie 10 minut, dla innych 3... Pomysł na przycisk sprzedaży jest dobry, modyfikacja zaproponowana przez Causa jeszcze lepsza, a jak ktoś nie będzie chciał z tego korzystać - to nie musi, wsio.
e w IV trzeba było sklikiwać wszystkie turki pojedynczo...
Wystarczyło zamulić neta i klikac fanatycznie w link do potwora. ja tak 100 tur dziennie w pare sekund robilem. testowane na IE. palkiem byłem to sie regalem i 15k obrony mialem ;p;p;p;p
A jak ktoś jest leniwy i od początku gry nie sprzedawał śmiecia, to teraz ma
Nie jest idealnie, ale ok. Tak czy siak byłbym za tym co zaproponował Caus I będę choćbyście nie wiem co napisali, bo mnie to sprzedawanie drażni (a sprzedaję co dwa trzy dni, więc mi nie pisać, że jestem leniwy - jestem, ale sprzedaję regularnie, dlatego mnie to boli ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum