No to ja, ja, ja, ja... Też bym może pojechała jakby nikt nie miał nic przeciwko . Nie wiem tylko jak mi wyjdzie z pracą. Dokładnie będę wiedziała jakoś w połowie lub na koniec maja. Ale jeśli pojadę, to biorę namiot. Namawiam z Cerkiem Ryśka i jeśli da się go namówić, to zobowiążę się opieki nad nim. Pozdrawiam
co by nie śmiecić tamtego tematu - jakbym brał kogoś kto nie jest zainteresowany w ogóle atrakcjami, a tylko by kimał u mnie w namiocie, to tak czy tak 50 za Tą osobę?
Ja niestety nie mam szans się na zlocie pojawić. W okolicach pierwszego tygodnia sierpnia już mam zapowiedzianą wazną wizytę. Na świat powinna w tym czasie przyjśc moja córeczka
Gratki Wiosna Następne pokolenie już w siłę rośnie:)
Mnie raczej też nie będzie, bo na tydzień wcześniej muszę wziąść wolne z pracy (urodzinki moje i mojej).
Hm.. To jest Zlot Ludzi Grających w Wojów, wiec większośc ma Konta i Postacie.. i Teraz Jedno Zasadnicze pytanie > Bedzie możliwośc Wbicia na Wojów czy Kazdy na Własną odpowiedzialnośc cos zabiera? bo Wtedy jest chyba Tez Turniej..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum