To ja napiszę dlaczego jest nie ma sms'ów za 0.50zł i za 19zł.
Mianowicie wina główna leży u operatora sms'ów. Te dwie wartości są inaczej oprogramowane i zwracają naszemu serwerowi trochę inne wyniki. Kilka razy pisałem do operatora, by poprawili błędy. Kilka z nich poprawili, a te z tymi 2 smsami ... 'poprawił' ale nie do końca dobrze. Ktoś kto się za to zabiera 1-wszy raz, na 100% musi mieć z tym problemy.
No dobrze, a ja mam 196 tur straconych przez późny start. Tur tego typu można wykupić 100%
Czyli ile muszę stracić, żeby potem kupić max? Bo straconych w czasie gry chyba tylko 90% można wykupić...
No i czy w ogóle się razem oba typy straconych tur wykupuje, czy może oddzielnie?
Rany to nie na mój łeb
No dołączam się do zwolenników przelewu. Sms mają za duże koszta operacyjne. A poza tym mam kom na abonament i wiecie jak na rachunku wyglądają 4 smy po 10 zł?
Trochę inaczej. Mam do wykupu 80 tur. To teraz mam stracić 40 żeby odzyskać 116 czy 45 żeby odzyskać 120 ? Pytam bo chcę odzyskać a nie tracić kolejne...
Hmm, ale jak się wchodzi w zakładkę "odzyskaj tury" , tam jest wyraźnie napisane, że można odzyskać 100% straconych tur (późny start). Natomiast utraconych w czasie gry można wykupić 90% wedle tego co tam widnieje...
I tu się właśnie zaczynają komplikacje ile utracić
Ox, miałem dokładnie taką samą sytuację jak ty, miałem do wykupienia 82 turki i musiałem stracić 42 żeby mieć 120. Od tych co tracisz przez niekatywność jest potrącane 10%.
No to o to mi chodziło - czyli musze stracić 44 żeby potem odzyskać 40. Wszystko jasne. Pytałem dlatego, że jak mi się skończy obek, po stracie 44 muszę kupić obka żeby pomieścić 240 turek. Jakby mi brakło tych 4 właśnie to bym się pochlastał chyba...
Mam dziwną sprawę z "Odzyskiwaniem Tur" iż zakupiłem "WF" i rzecz jasna chce za nie wykupić Tury ale tu pojawia się problem ponieważ gdy wpisuje nie ważne jaką sumę tur których chciałbym odzyskać po prostu odsyła mnie do menu Głównego gry a Wojo fundusze są i warunki spełnione tzn nie stoczyłem żadnych treningów itp dnia dzisiejszego . przedstawię też ss-a z stroną wykup tur ...
Nie masz dość miejsca na koncie by kupić tury. Stan Twojego konta na screenie pomieści tylko 118 tur - więc system nie pozwala na zakup. Kup konto obywatel (pojemność 1120 tur) lub wydaj wszystkie tury przed wykupieniem straconych tur.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum