Instrukcja :
Wchodzimy na stronkę, wciskamy 'play', myślimy o jakiejś osobie (np. o aktorze, polityku, batmanie, swojej mamie itd.), odpowiadamy na kilka/naście pytań i... to wszystko.
Akinator POWINIEN odgadnąć kogo miałeś na myśli, jeżeli odpowiadałeś poprawnie na pytania.
Powodzenia
Podejście pierwsze: Prince of Persia/Pronce of Persia, fart
Podejście drugie: Minsc/Minsc (Baldur's Gate), poszczęściło mu się
Podejście trzecie: nauczycielka z matematyki/One of your teachers- połowiczne zwycięstwo
Podejście czwarte: Garfield/Garfield, Ten gość zaczyna mnie wkurzać
Podejście piąte: bezimienny z Gothica/Barbarian (Diablo 2), haha, nareszcie
Podejście szóste: Eddie Murphy/Eddie Murphy, skurczybyk
Podejście siódme: Harry Potter/Harry Potter, rozwalił mnie już w piątym pytaniu
Podejście ósme: Edward Elric (Fullmetal Alchemist)/Edward Elric (Fullmetal Alchemist), kurna znowu
Podejście dziewiąte: Geralt z Rivii/Geralt of Rivia (The Witcher), skurczybyk, nie poddaję się
Podejście dziesiąte: Jan Paweł II/Pope John Paul II (Karol Wojtyla), następnego napewno nie zgadnie
Podejście jedenaste: Piotr Fronczewski/Piotr Fronczewski Poddaję się! Ten gość jest naprawdę wszechwiedzący!
W kolejnych podejściach zgadł również Eragona, Michała Wołodyjowskiego, Papę smerfa, Neo z matrixa oraz Terminatora, Lecha Wałęsę, Jona Irenicusa a po dodatkowej serii pytań- Jaheirę.
Pomóż zrealizować marzenia starego krasnoluda i dostać mu się na #1 wojo-lam pre ery. Trenuj z: Darodc Tępy
Ostatnio zmieniony przez punio7 2009-04-29, 22:05, w całości zmieniany 2 razy
Penelope Cruz - bez problemu
Geda z Czarnoksiężnika z Archipelagu mi nie zgadł A dwa razy próbowałam.
Terry Pratchett - bez problemu
Tiesto - zgadł
M.I.A. - zgadł
Jan Miodek - zgadł!
Woody Allen - zgadł
Mój ukochany Kłapouchy - także zgadł
Akinator - zgał ^^
KMICIC! - zgadł
Raskolnikow - zgadł i to w kilku pytaniach...
Mały Książę - zgadł
Mi Parsona z Erfworlda(internetowy komiks) zgadł dopiero po dodatkowych pytaniach... No ale byłem 25 osobą, która zadała pytanie o niego...
Ale Belkara z OOTS zgadł za pierwszym razem... Fajny obrazek dali dla Belkara...
Na rozgrzewkę wybrałem Batmana - od 8 pytania wyglądał na pewnego siebie - i zgadł
Myślałem o Sabriel z trylogii Gartha Nixa - Zgadł (mało zawału nie dostałem ze zdziwienia )
Myślałem o Cloud of Darkness, głównym bossie z Final Fantasy 3 - Poddał się i obiecał poprawę
Myślałem o Rincewindzie - Jakiegoś Abyssa podał
Myślałem o Gimlim z LOTRa - 2x: Wpierw był Frodo, ale potem się poprawił na Gimliego, spryciarz
I Black Mage z 8-bit Theater - Jakiś Ferumbras z Tibii Za drugim razem też nie. Ale ma go na liście, hmm
Vash the Stampede z Triguna - Zgadł po 12tu pytaniach
Tutenhamon - Okrągła 20stka mu wystarczyła, żeby odgadnąć
Lain Iwakura z anime Serial Experiments: Lain - zgadł
Sonii Belmont z Castlevania:Legends nie zgadł nawet po dwóch seriach pytań dodatkowych, heheh
Ktoś mi wyjaśni, racjonalnie, jak on to zgadł?
_________________ "Wojna to wojna, a nie cholerne przedszkole."
Best Book evar: "Mistrz i Małgorzata" Michaiła Bułhakova.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum