Wysłany: 2009-03-25, 09:44 wygrywacz aukcji na allegro?
Witam, mam pytanko
Czy istnieje jakiś taki programik, który byłby w stanie wygrać licytację na kilka(naście?) sekund przed jej końcem... Normalnie bym to olał, ale ostatnio przegrałem trzy świetne aukcje (o kilka sekund:/) co mnie "nieco" zirytowało (Historia Niemiec Czaplińskiego za 10 zł to jednak jest mega okazja...).
A jeśli coś takiego istnieje, to czy ktoś mógłby podzielić się wiedzą o tym ustrojstwie?
Tylko że jest jeden "drobiazg" odnośnie takich stron ze snajperami. Tam i tak podajesz jaką max kwotę jesteś w stanie wyłożyć. Co oznacza, że i tak nie masz pewności że licytację wygrasz. Przykładowo teraz mogłeś przegrać o 10 gr. Zdenerwowałeś się i korzystasz ze snajpera. Dajesz max 20 zł czyli w ostatnich sekundach snajper licytuje to 20 zł lecz jeśli ktoś przed Tobą dał max 20,10 zł to i tak przegrasz
Kherehabath
Zloto
Wysłany: 2009-03-26, 21:35
Zazwyczaj na własnych aukcjach też się ustawia snajpera conajmniej do ceny minimalnej jaką chcesz otrzymać. Popularne do tego są konta z miejscowością Krzywda
Ogólnie rzecz działa, kupiłem sobie "Wiek XIX w źródłach" (czy jakoś tak:P) za 16 zł (inna sprawa, że nikt poza mną koniec końców tego nie licytował) - no ale snajper ustrzelił to na 3s. przed końcem, więc git;]
(3 razy na miesiąc można strzelać za darmo, jeśli chce się więcej to coś tam trzeba dopłacić)
www.snipe24.pl darmowy snajper na allegero i chyba ebaya
EDIT: aby nie było na snipe sam mam konto i kilka aukcji tak wygrałem. Maja jakies pormocje, że ten co ma najwięcej trafnych strzałów coś wygrywa ale aż tyle nie kupowalem przez nich
Ostatnio zmieniony przez Spider4 2009-04-07, 00:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum